Hopp til hovedinnhold
diddy do it netflix 50 cent documentary series tv norge surviving diddy
50 Cent og Diddy (G-Unit Films and Television Inc., MEGA/GC Images)

Diddy Do It? til Netflix via 50 Cent

Dokumentarserien Diddy Do It? selges til Netflix.

Siden i vinter har 50 Cent trollet Diddy på nettet. Blant annet ved å fortelle at han lager dokumentaren Surviving Diddy om Bad Boy-demonen – noe mange ikke tok helt på alvor. Men Curtis snakker sant.

Rapperen/TV-mogulen har produsert serien Diddy Do It?, som Netflix nå har kjøpt.

«Netflix vant budekrigen, men hvis flere ofre fortsetter å stå frem så trenger jeg flere episoder», skriver 50 Cent.

Summen som Netflix betaler for Diddy Do It? er ikke kjent. Amazon (Prime Video), Warner Bros. Discovery (HBO og discovery alias Max) og Disney (Hulu, Disney+) skal også ha vært med i budrundene.

netflix diddy do it 50 cent cassie

Diddy Do It? (Netflix)

Når har Diddy Do It? premiere på Netflix?

Streameren annonserer premieredatoen snart. 730.no oppdaterer.

Curtis har tidligere skrevet at studioet hans hans G-Unit Films and Television Inc. vil donere inntektene fra dokumentaren vil gå til ofre for seksuelle overgrep. Dette innlegget er nå slettet.

50 Cent annonserer Netflix-serien om P. Diddy drøye 48 timer etter at Diddy deler en absurd snutt om Cassie Ventura-voldsvideoen som noen skaffet CNN.

⚠️ Sterke scener ⚠️

Dette er sannsynligvis ikke den eneste gangen Diddy mishandlet Cassie.

I «beklagelsesvideoen» fokuserer Sean Combs kun på seg selv og snakker om den «mørkeste tiden i livet sitt». Syvbarnsfaren indikerer at han etter 2016-episoden ble en bedre mann via terapi og rehabilitering. Til tross for at Cassie i søksmålet sitt også forteller at han var voldelig og voldtok henne i 2018. I videoen sier han ikke beklager til eksen sin.


Cassies advokat om unnskyldningen til Diddy: – Patetisk desperasjon


Diddy kalte Cassie for en løgner i forkant, og skrev at han «skal slåss» for å få frem «sannheten».

Noe 50 Cent selvfølgelig minner om.

Takket være CNN har sannheten om Diddy i stor grad blitt bekreftet, og Netflix-serien Diddy Do It? vil trolig ta milliardærens omdømme til et nytt bunnpunkt.

diddy cassie violence hotel video cnn 730no

Cassie og P. Diddy på Los Angeles-premieren til Diddy sin hagiografiske dokumentar om seg selv – Can’t Stop Won’t Stop – i Los Angeles i 2017 (Steve Granitz/WireImage)

Les også: 50 Cent slår ned på anklagene fra Daphne Joy om voldtekt

MTV’s Model Mission-vinneren Crystal McKinney, som vant IMG-kontrakt og 250 000 dollar, er den sjette kvinnen som står frem og som saksøker Diddy i kjølvannet av anklagene til Cassie. I 2003 skal Diddy ha tatt med modellen på middag etter Sean John-visningen under Men’s Fashion Week i New York. Etterpå tok han henne med til studioet sitt på Manhattan hvor han ga henne en joint med marihuana blandet med annet dop. Diddy skal ha blitt voldelig da hun ikke ville utføre oralsex på ham, og skal ha fysisk tvunget den daværende 22-åringen til å gjøre det.

På denne tiden var Diddy sammen med Kim Porter (R.I.P.), som han fire barn med. Diddy har syv barn i alderen 1 til 32 år.


Har du vært utsatt for et overgrep og trenger noen å snakke med? Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte er åpen døgnet rundt på telefonnummer 800 57 000. Du kan også ta kontakt med Alarmtelefonen for unge via chat eller telefonnummer 116 111. Vil du anmelde? Kontakt politiet via fellesnummeret 02800.

Så til mer lettbeint underholdning.

50 Cent ser ut til å nesten ha sluttet å lage musikk, men han er aktuell som skuespiller i fire nye filmer.

I juli kommer Boneyard, basert på en sann historie om en massemorder, han spiller mot (den ikke kansellerte) veteranen Mel Gibson – alias originale Mad Max. 50 har hovedrollen i Free Agents; som handler om en gruppe idrettsutøvere som bestemmer seg for å stjele penger fra lageierne som utnytter og underbetaler dem. G-Unit-sjefen spiller også i skrekkomedien Skill House. Han beskriver filmen som en mørk satire om sosiale medier, influencer-kulturen og hva folk er villige til å gjøre kun for å bli mest mulig kjent.

den of thieves 2 pantera 2025 50 cent

Undervurderte Den of Thieves fra 2018 følges av Den of Thieves 2: Pantera i 2025 (STXfilms)

I januar kommer Den of Thieves 2: Pantera, hvor 50 Cent igjen teamer opp med Gerard Butler og Ice Cubes sønn O’Shea Jackson Jr. Svenske Evin Ahmad fra Netflix-serien Snabba Cash er også med.

I 2023 var 50 Cent kinoaktuell i Expend4bles alias The Expendables 4 med Sylvester Stallone, Jason Statham, Megan Fox, Andy García og svenske Dolph Lundgren. Storfilmen ble en flopp som tapte 500 millioner kroner på kino, og Sylvester og Megan vant Golden Raspberry Awards for årets dårligste skuespill.


Les også: Ber om bevis fra Netflix angående Baby Reindeer

Les mer