Hopp til hovedinnhold
Under Paris er nummer 1 på Netflix i Norge (Netflix)

Under Paris er nummer 1 på Netflix i Norge

Glem Emily in Paris…Netflix gjør haifilmer kule igjen med Under Paris.

Nylig var det duket for premiere på horrorfilmen Under Paris, som i skrivende stund gosser seg på førsteplass i hele verdenen. 

Suksessen får også flere til å lure på om en oppfølger er på horisonten.

Under Paris er en overlevelseshistorie om haiforskeren Sophia og teamet hennes som studerer fenomenet Lilith. En makrellhai som har nådd en størrelse utover normal vekst. Etter en traumatisk opplevelse blir Sophia kontaktet av miljøaktivisten Mika som informerer at den blodtørste haien Lilith har reist oppover i den 776 km lange kanalen i Paris, også kjent som La Seine. 

Bérénice Bejo som Sophia (Netflix)

Dette byr på problemer da Paris er årets vertby for Olympiske Leker i triatlon  – multisporten som består av svømming, sykling og løping. 

Absurd og usannsynlig? Selvfølgelig.

Underholdende? Selvsagt.


Les også: Denne scenen får folk til å spy


Uavhengig av vitenskapelig belegg og med hjelp fra politikaptein Adil, må Sophie pønske ut en måte å stoppe Lilith før det er for sent. I Under Paris ser vi franske stjerner som Bérénice Bejo (Sophia), Anaïs Parello (Jade) og Nassim Lyes (Adil). 

I regissørstolen sitter horror-veteranen Xavier Gens. 49-åringen står også bak Hitman med Timothy Olyphant og Robert Knepper (2007). 

Haifilmen har 64 % positive anmeldelser ifølge kalkulatoren til Rotten Tomatoes, mens seere gir kun 35 % tomler opp.

Blir det en oppfølger?

Netflix har foreløpig ikke adressert ryktene om en oppfølger, men dette kan alltids endre seg. Horrorfilmen har tross alt blitt sett over 40 millioner ganger verden over på 6 korte dager.

Det tilsvarer over 70 millioner timer. 

Det gjenstår å se hvordan en eventuell oppfølger vil se ut. 

Under Paris streames på Netflix nå. 

Les også: Fanboys bomber TV-serien med hat 

Les mer