Hopp til hovedinnhold
Bebe Rexha har lite til overs for G-Eazy (Dave Hogan/Getty)

Bebe Rexha kaller G-Eazy for en overlegen, utakknemlig taper

Shots fired.

Bebe Rexha (født i 89) viser frem meldinger hvor hun refser G-Eazy (født i 89).

Se skjermbildet nedenfor.

I et siden slettet Instagram-innlegg viser Bebe melding fra en i teamet hennes som lurer på om hun er interessert i å filme inn content til SOME med G-Eazy i New York.

Henvendelsen ser ut til å ha truffet et sårt punkt. Bebe tagger G-Eazy i skjermbilde med caption:

«@G-Eazy, Du har nummeret mitt. Hvorfor sender du ikke melding og spør selv? Din utakknemlige taper.»

Bebe forklarer at G-Eazy skal være forsiktig da hun har kvitteringer fra hvordan rapperen behandlet B gjennom årene før hun bestemt takker nei til forespørselen.

«Heldig for deg at folk liker deg igjen. For jeg kan gå inn på alle de jævlige tingene du har gjort og hvordan du behandlet meg etter å ha gitt deg din eneste virkelige hit, svaret er nei. Håper du har det bra ✌️»

Bebe referer selvsagt til bangeren «Me Myself & I» som duoen slapp i 2015.

I Norge havnet låten på andreplass på VG-lista.

Prosjektet var for mange det første møte med både Bebe og Gerald. Bebe hadde tidligere jobbet som låtskriver for superstjerner som Selena Gomez og Nicki Minaj. Mens Gerald var i ferd med å bryte gjennom med singler som «I Mean It».

Bebe Rexha valgte å slette innlegget kort tid etter da noen i teamet hennes mente det ble for negativt.

 (HÅVARD JØRSTAD)

Bebe med tidligere 730-skribent Beatriz Neves (Håvard Jørstad)

«Noen fra teamet mitt fikk meg til å ta ned Instagram-historien min. Jeg bestemte meg for å fjerne den fordi den føltes veldig negativ og toksisk. Noen ganger kan traumer få oss til å reagere på den måten, og den perioden av livet mitt var traumatiserende», skriver hun.


Se også: Utlending.memes til 730.no: – Jeg forstår ikke at G-Eazy har gjort comeback via TikTok!


34-åringen understreker at hun står ved uttalelsene sine.

«Jeg skriver dette fordi jeg angrer på at jeg tok det ned, og jeg vil si at jeg fortsatt står ved det jeg sa.»

Bebe tar ikke feil når hun påstår at Gerald har falt litt av siden The Beautiful & The Damned (2017) med bangers som «No Limit» ft NYC-duoen Cardi B og A$AP Rocky. I disse dager har 35-åringen fått oppsving takket være TikTok og «Lady Killer som smalt på appen i fjor.

G-Eazy på Stavernfestivalen (Bahare Viken/730.no)

Tilbake til beefen: Bebe velger å holde kvitteringer skjult i denne omgang, men popkultur-entusiastene blant oss husker Bebes kommentarer om å føle seg utnyttet og lite verdsatt som låtskriver og artist i bransjen.

Det er heller ikke til å legge skjul på at Gerald har slitt med rusavhengighet siden – og kanskje før – han fant sin plass i rampelyset. Noe Halsey – ekskjæresten til G – brukte som inspirasjon til albumet hopeless fountain kingdom i 2017.

Videre bekreftet Halsey i 2019 at «Without Me» handler om G. Låten berører også – indirekte –  Geralds rusavhengighet.

 

I said I’d catch you if you fall/ And if they laugh, then fuck ’em all (all)And then I got you off your knees/ Put you right back on your feetJust so you could take advantage of me/ Tell me how’s it feel sittin’ up there?Feeling so high but too far away to hold me/ You know I’m the one who put you up there

Etter et veldig offentlig brudd med Halsey, fant Gerald kjærligheten med Pretty Little Liars-stjernen Ashley Benson. Da det gikk skeis ble G sammen med – plot twist – Megan The Stallion.

Gerald har foreløpig ikke adressert uttalelsene til Bebe.

Les også: Bebe Rexha deler og sletter feitfobiske meldinger fra kjæresten Keyan Safyari

Les mer