Hopp til hovedinnhold
Daphne Joy 50 Cent sire son
Daphne Joy, 50 Cent og Sire

Daphne Joy anklager 50 Cent for voldtekt – 50 nekter

Daphne Joy (født 87) hevder at eksen Curtis Jackson (født 75) alias 50 Cent voldtok henne.

«La oss sette det virkelige fokuset på dine virkelige onde handlinger», skriver Daphne i åpent brev til 50 Cent. «Å voldta meg og fysisk misbruke meg.»

OPPDATERT: 50 Cent svarer via advokat og nekter for anklagene. Les lenger nede i saken.

Modellen og skuespilleren fra Olongapo på Filippinene og New York-rapperen ble sammen i 2011.

De fikk sønnen Sire i 2012, for å å skille lag kort tid etter. Dahphne Joy hevder at rapperen da stort sett ikke ønsket å være med sønnen sin.

Daphne Joy instagram 50 Cent sire son p diddy

37-åringen, som har 1,7 millioner Instagram-følgere, tar til IG med påstandene om voldtekt samtidig som 50 Cent søker om full foreldrerett i kjølvannet av søksmålene mot hans fiende Sean Combs alias Diddy alias Love, som har blitt koblet til Daphne.

Les det åpne brevet til Daphne Joy nedenfor.

«Curtis James Jackson. Alt er en spøk for deg inntil sikkerheten vår settes på spill. Noe som skjer nå. Du skaper ødeleggelse, vanvidd og kaos i folks liv. Hvordan [ville] du følt hvis Sire var den som hadde håndjern? Uten grunn. Vi flyttet til New York for å gi deg muligheten til å være far for sønnen din, og du så ham 10 ganger av de 2 årene vi bodde 1,5 km unna deg», skriver hun.

«Jeg er lei av å opprettholde og forsvare et bilde for sønnen vår som du aldri har fortjent. La oss sette det virkelige fokuset på dine virkelige onde handlinger; å voldta meg og fysisk misbruke meg.»

«Du er ikke lenger min undertrykker, og Gud vil håndtere deg fra og med nå», skriver Daphne mot slutten av brevet.

«Du har permanent skadet det siste håpet jeg hadde for deg som far for å bevare familien vår med disse siste falske anklagene mot meg. Du har knust våre hjerter for aller siste gang.»

Daphne Joy instagram letter 50 Cent sire son p diddy

Da Homeland Security stormet hjemmene til Diddy i Los Angeles og Miami, ble sønnene hans Justin og King Combs påsatt håndjern.

50 Cent er rask til å svare Daphne Joy.

«Du flyttet en kilometer unna i håp om å få en ny baby med meg, men jeg var opptatt. Så du flyttet tilbake og så begynte du å motta penger fra Brother Love. Så her er vi, lille sexarbeider», skriver 50 til sin babymamma.

Daphne Joy instagram bikini 50 Cent sire son p diddy

I et av søksmålene mot Diddy om menneskehandel og seksuelt misbruk, hevder Diddys produsent Rodney Jones alias Lil Rod at Daphne Joy og Diddys eks Caresha Brownlee alias Yung Miami (fra City Girls) jobbet som sexarbeidere for Bad Boy-mogulen og hans team.

Daphne Joy slår hardt ned på anklagen.

«Jeg er dypt såret over løgnene i Rodney Jones’ søksmål. Påstanden om at jeg er sexarbeider er 100 % falsk og karaktermord. Jeg lar en advokat undersøke alle juridiske rettsmidler mot både Rodney og hans advokat», skriver hun.

Daphne Joy Pirates of the Caribbean On Stranger Tides gemma ward

Daphne Joy i Disney-blockbusteren Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides med Sanya Hughes, Gemma Ward, Daphne Joy, Toni Busker, Antoinette Kalaj, Brea Berrett og Jorgelina Airaldi (Walt Disney Studios)


Karrieren til P. Diddy alias Puff Daddy er trolig over.

Lil Rod anklager også Diddy for seksuelle overgrep: Les mer


Diddy alias Sean Combs i Beverly Hills i California i 26. oktober 2023, skjermbilder fra FOX11 fra storming av hjemmet til Diddy i Holmby Hills 25. mars 2024 (Photo by MEGA/GC Images)

Diddy alias Sean Combs i Beverly Hills i California i 26. oktober 2023 (MEGA/GC Images)

OPPDATERT: Via sin advokat kommer Curtis alias 50 med en uttalelse hvor han nekter for voldtekt.

Han kaller anklagene til Daphne Joy «falske og grunnløse».

«De urovekkende påstandene i de edsvorne påstandene som nylig ble inngitt i en rettssak knyttet til Daphne Joy, moren til mitt 12 år gamle barn, har pålagt meg å ta alle nødvendige rettslige skritt for å beskytte min sønn Sire», står det i uttalelsen.

50 Cent på premieren til Power Book III: Raising Kanan i New York i juli 2021 (Jamie McCarthy/Getty/STARZ)

50 Cent på premieren til Power Book III: Raising Kanan i New York i juli 2021 (Jamie McCarthy/Getty/STARZ)

«De siste falske og grunnløse anklagene fra Daphne Joy er tydeligvis et svar på min beslutning om å søke full foreldrerett for sønnen min. Min sønn Sire er min hovedprioritet, og å holde ham i trygge omgivelser er mitt eneste fokus for øyeblikket.»


Ikke Bad Boy 4 Life? Diddy slår ned på etterforskningen: – Dette er en heksejakt!


Har du vært utsatt for et overgrep og trenger noen å snakke med? Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte er åpen døgnet rundt på telefonnummer 800 57 000. Du kan også ta kontakt med Alarmtelefonen for unge via chat eller telefonnummer 116 111. Vil du anmelde? Kontakt politiet via fellesnummeret 02800.

Les mer