Hopp til hovedinnhold
justin bieber Khadidja Djibrine Danielle Kadi twitter sexual assault defemation arekrenkelse
Justin Bieber bryter med Tri Star Sports etter Diddy-Gate (YouTube Originals)

Justin Bieber sparker Lou Taylor etter Diddy-Gate

Justin Bieber bryter med Lou Taylor og Tri Star Sports etter to år.

I kjølvannet av Diddy-gate hvor det avsløres at én ansatt i Tri Star Sports nevnes i søksmålet mot vanærede entrepenør og musiker Puff Daddy aka P.Diddy.

Kilder forteller at 30-åringen har fått et nytt syn på karrieren etter å ha blitt diagnostisert med Ramsay Hunt-syndrom.

Avskjedelsen gikk ikke akkurat plettfritt ifølge en insider. Folk blir vanligvis hos regnskapsføreren sin i flere dekader, men Justin ble kun to korte år hos Tri Star.

Tri Star Sports er et mediaselskap som har representert profiler som Priyanka Chopra, Britney Spears, Mary J. Blige. I 2022 landet de verdens største mannlige popstjerne, Justin Bieber.

Justin Bieber Instagram Crying beliebers blir bekymret

Biebs (Instagram/justinbieber)

Biebster, som solgte musikkrettighetene sine for 200 millioner dollar i fjor, teamet opp med Tri Star mens han ble utredet for Ramsay Hunt-syndrom. Diagnosen tvang Bieber til å avlyse de resterende datoene av Justice World Tour. En insider forteller at helsen dessuten har endret Justins syn på karrieren.

«Nå har han vært i stand til å senke farten og nyte livet han har velsignet seg med, han får tenke på nøyaktig hva han vil gjøre videre.»

Insideren forklarer at Justin Bieber valgte å sparke Lou etter at en av hennes ansatte – Robin Greenhill –  ble navngitt i søksmålet mot P. Diddy i mai.


730.no oppsummerer Diddy-Gate


Rob jobbet som regnskapsfører for Diddy, og hadde angivelig innsyn i det hemmelige prostitusjonsnettverket til mogulen, og de grusomme hendelsene som foregikk bak lukkede dører.

Robin Greenhill (Privat)

Mange fryder seg over nyheten, og håper Robin mister makten.

 

 

Lou skal ha blitt erstattet med ingen andre enn Edward White, regnskapsføreren til Johnny Depp.

Edward vitnet for Johnny i ærekrenkelsesøksmålet mot ekskona Amber Heard. Advokaten hjalp også Johnny i et uavhengig søksmål mot The Management Group på bakgrunn av feilhåndtering av økonomien hans i 2017.

Folk flest kjenner Lou Taylor som Britney Spears’ tidligere manager, og en av de fremste forkjemperne for det sagnomsuste vergemålet popstjernen led under i over 14 år. I 2019 ble et sterkt søkelys satt på Taylor med fremveksten av #FreeBritney-bevegelsen.

Lou Taylor (About.me)

Fansen hevdet Taylor hadde underslått store summer under ansettelsen, og ført popstjernen bak lyset i flere år.

Throwback med Britney Spears og faren Jamie Spears som tidligere lå på Britneys Facebook-profil (Facebook/britneyspears)

Throwback-bilde av Britney Spears og faren James alias Jamie som tidligere lå på Britneys Facebook-profil (Facebook/britneyspears)

Tre år senere hevdet Britney selv – via Instagram – at Lou medvirket til at hun ble tvangsinnlagt av familien i 2008. Videre fortalte tobarnsmoren at hun hadde planer om å saksøke Lou og Tri Stars Sports. Dette skjedde aldri, vel å merke.

Les også: Hinter Hailey om kjønnet på babyen her? 

Les mer