Hopp til hovedinnhold
Diddy og Cassie på premieren til Lionsgate-filmen The Perfect Match med Cassie, Lauren London, Terrence J og Paula Patton i hovedrollene i 2016 (Jason LaVeris/FilmMagic/Getty)
Diddy og Cassie på premieren til Lionsgate-filmen The Perfect Match med Cassie, Lauren London, Terrence J og Paula Patton i hovedrollene i 2016 (Jason LaVeris/FilmMagic/Getty)

Diddy vs. Cassie: Diddy kommenterer den voldelige videoen fra 2016

OPPDATERT: 23. mai: Cassie uttaler seg etter videoen der hun blir angrepet av Diddy ble offentliggjort.

Artisten og skuespilleren deler et lengre innlegg på Instagram, hvor hun takker for all støtten hun har fått fra nære, kjære og ukjente den siste tiden.

«Strømmen av kjærlighet har skapt et sted for den yngre meg, hvor jeg kan slå meg til ro og føle meg trygg, men dette er bare begynnelsen», starter Cassie.

«Vold i hjemmet er problemet. Det brøt meg ned til noen jeg aldri trodde jeg ville bli», fortsetter hun.

Videre strekker hun ut en hånd til de som fortsatt måtte leve i frykt, og oppfordrer dem til å ta kontakt med folk.

«Ingen bør bære denne byrden alene.»

Les hele innlegget nedenfor.

(Instagram/cassie)

Les også: Netflix og Netflix er klare med dokumentarserien Diddy Do It? 


OPPDATERT: 20. mai: Cassies advokat Douglas Wigdor kommenterer selfiesnutten til Sean Combs. Han skriver at uttalelsen handler mer om Diddy enn om de mange personene han har skadet. «Da Cassie og flere andre kvinner stod frem, nektet han og mente at ofrene hans bare ønsket penger», skriver advokaten. «At han føler seg forpliktet til å «beklage» med en gang det ble bevist at hans gjentatte fornektelser er falske viser hans patetiske desperasjon. Ingen vil tro på hans uoppriktige ord», avslutter Douglas.


OPPDATERT 19. mai: Diddy er plutselig lei seg?

– Det finnes ingen unnskyldning for oppførselen min i den videoen, sier Puffy i en generisk snutt på Instagram. Diddy hevder dog at han tar fullt ansvar for handlingene sine – som han tidligere i stor grad har nektet for – og forklarer at han på den tiden hadde nådd sitt bunnpunkt. Han beklager ikke til Cassie.

– Jeg var forferdet da jeg gjorde det, og jeg er forferdet nå.

Cassie Casandra Ventura Diddy Sean Combs voldtekt anklager soksmal overgrep

Diddy og Cassie på premieren til Lionsgate-filmen The Perfect Match med Cassie, Lauren London, Terrence J og Paula Patton i hovedrollene i 2016 (Jason LaVeris/FilmMagic/Getty)

Bad Boy-mogulen, som har syv barn i alderen 1 til 32 år, forteller at han har søkt profesjonell hjelp og terapi. Diddy presiserer at han ikke ber om tilgivelse, men bare vil si unnskyld. Til oss?

– Jeg beklager virkelig, sier Diddy – og drar også inn Gud.

Han sier som sagt ikke unnskyld til Cassie. Se videoen nedenfor.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av LOVE (@diddy)

Folk flest lar seg ikke overbevise av den kjappe unnskyldningen.

50 Cent troller P. Diddy og poster hans uttalelse fra i vinter hvor han klager over «syke anklager» og skriver at han skal «slåss for sannheten».

Les den opprinnelige saken nedenfor.


CNN har sikret seg opptak som skal være Sean Combs (født 69) alias Diddy som mishandler sin eks Cassie Ventura (født 86). Overvåkningsvideoen er fra Intercontinental Los Angeles Century City i Los Angeles i 2016.

diddy cassie violence hotel video cnn 730.no

Cassie og P. Diddy på Los Angeles-premieren til Diddy sin hagiografiske dokumentar om seg selv – Can’t Stop Won’t Stop – i Los Angeles i 2017 (Steve Granitz/WireImage)

I opptaket ser det ut som Cassie forsøker å forlate hotellrommet. Diddy løper etter henne iført et håndkle og sparker, dytter og drar sangeren. I etterkant kaster han det som skal være en glassvase mot henne.

CNN-innslaget nedenfor viser de sjokkerende opptakene av Diddy som angriper Cassie.

Diddy skal ha betalt 50 000 dollar for det originale opptaket fra hotellets overvåkningskameraer. (Som noen tilsynelatende hadde en kopi av.)

I kjølvannet av den virale videoen deler Cassies ektemann Alex Fine et åpent brev «til kvinner og barn».

«Menn som slår kvinner er ikke menn», skriver han. «Menn som […] beskytter disse menneskene er ikke menn.» Les innlegget nedenfor.

alex fine letter diddy cassie violence video cnn 730no

Da Cassie i 2019 fortalte at hun skulle få barn med Alex Fine, postet Diddy et bilde av dem på Instagram og gratulerte ekteparet.

alex fine diddy cassie violence video cnn 730no

Alex er en personlig trener. Han og Cassie traff hverandre på et treningssenter i 2018.

Cassies advokat Douglas Wigdor sier at videoen bekrefter at Diddy er en «predator».

50 Cent tar til X og rister på hodet over hva han ser.

«Nå er jeg sikker på at Puffy ikke gjorde det. Han er uskyldig, dette beviser ingenting! Dette er det advokatene hans kommer til å si. Gud hjelpe oss alle», skriver 50.

50 cent god help us all diddy cassie hotel video

Episoden fra hotellet nevnes i søksmålet fra Cassie alias Casandra Elizabeth Ventura fra november 2023, hvor hun anklager Puff Daddy blant annet for vold og voldtekt over flere år.

Diddy betalte seg ut av søksmålet fra Cassie etter mindre enn 24 timer.

I søksmålet skal hun ha krevd 30 millioner dollar. I forkant hevdet advokaten hans at Cassie «tyr til et et søksmål fullt av grunnløse og opprørende løgner, med et mål om å svekke herr Combs’ rykte og få betalt».

Advokatene til Cas hevder på sin side at Sean skal ha forsøkt å betale henne for å holde munn.

– Combs tilbydde Ventura et åttesifret beløp for å holde tyst og for å ikke saksøke han, fortalte Doug Wigdor til Deadline.

Advokaten til Diddy hevder at selv om den mektige bransjeveteranen valgte å betale seg ut av rettssaken, er dette «på ingen måte en innrømmelse av å ha gjort noe galt».

Etter søksmålet har Diddy blitt anklaget for vold og seksuelt misbruk fra både kvinner og menn. Blant annet produsenten hans Lil Rod – i et detaljert søksmål på 73 sider.


Se også: Husene til Diddy stormes av Homeland Security i forbindelse med menneskehandel


Bad Boy-mogulen, som i 2017 byttet navn fra Sean John Combs til Sean Love Combs, kaller det hele en «heksejakt».

Blant Diddys mange profilerte venner er det få som har vist ham offentlig støtte.

Diddy alias Sean Combs i Beverly Hills i California i 26. oktober 2023, skjermbilder fra FOX11 fra storming av hjemmet til Diddy i Holmby Hills 25. mars 2024 (Photo by MEGA/GC Images)

Diddy alias Sean Combs i Beverly Hills i California i 26. oktober 2023 (MEGA/GC Images)

I 2023 slapp Diddy The Love Album: Off the Grid; hans første plate på 17 år. Albumet, som gjestes av Justin Bieber, The Weekend, 21 Savage, Burna Boy og H.E.R., fikk dårlig anmeldelser og måtte nøye seg med 19. plass i USA og 33. plass i England. Platen gikk ikke inn i topp 40 i Norge.


Har du vært utsatt for et overgrep og trenger noen å snakke med? Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte er åpen døgnet rundt på telefonnummer 800 57 000. Du kan også ta kontakt med Alarmtelefonen for unge via chat eller telefonnummer 116 111. Vil du anmelde? Kontakt politiet via fellesnummeret 02800.

Les mer