Hopp til hovedinnhold
Diddy alias Sean Combs i Beverly Hills i California i 26. oktober 2023, skjermbilder fra FOX11 fra storming av hjemmet til Diddy i Holmby Hills 25. mars 2024 (Photo by MEGA/GC Images)
Diddy alias Sean Combs i Beverly Hills i California i 26. oktober 2023, skjermbilder fra FOX11 fra storming av hjemmet til Diddy i Holmby Hills 25. mars 2024 (MEGA/GC Images)

Diddy sine hus stormes av Homeland Security i forbindelse med menneskehandel

Diddy raides av agenter fra sikkerhetsdepartementet.

OPPDATERT: Diddys advokat Aaron S. Dyer kommenterer tiltakene til Sikkerhetsdepartementet og kaller det for «en heksejakt basert på verdiløse anklager».

«I går skjedde et grovt misbruk av militærmakt da ransakingsordrer ble utført i Mr. Combs’ boliger. Det er ingen unnskyldning for den overdrevne demonstrasjonen av makt og fiendtlighet fra myndighetene eller måten hans barn og ansatte ble behandlet på. Mr. Combs ble aldri arrestert, men han snakket med og samarbeidet med myndighetene. Til tross for mediespekulasjoner har verken Mr. Combs eller noen av hans familiemedlemmer blitt arrestert. Heller ikke har deres mulighet til å reise blitt begrenset på noen måte. Dette bakholdsangrepet uten sidestykke – sammen med en avansert, koordinert medietilstedeværelse – fører til en forhastet dømming av Mr. Combs. Dette er ikke annet enn en heksejakt basert på verdiløse anklager i sivile søksmål. Det er ikke funnet noe straffbart eller sivilt ansvar med noen av disse påstandene. Mr. Combs er uskyldig og vil fortsette å kjempe hver eneste dag for å rengjøre navnet sitt.»

Advokaten Aaron S. Dyer representerer også Alec Baldwin i forbindelse med drapet på Halyna Hutchins.


Brendon Paul, en 25-åring fra Ohio som jobber for Diddy, er arrestert på flyplassen i Miami med kokain og marihuana.

Arrestasjonen, som ikke var relatert til Homeland Security-raidene på Sean Combs’ to hjem, skjedde kort tid før privatjetten til Diddy – LoveAir – fløy til Antigua. 

brendon paul diddy drug mule miami mugshot brendan paul

Mugshot av Brendon Paul fra Miami Police Department 25. mars 2024

I søksmålet til Diddys produsent Lil Rod blir Brendon Paul kalt for «Mr. Combs’ Mule». Han anklages for å være ansvarlig for å skaffe Sean dop og våpen. Søksmålet har bilder av Brendon og Sean sammen.

brendon paul diddy sean combs drug mule miami mug shot

Brendon Paul og Sean Combs sammen

Les mer nedenfor.


Omdømmet til Sean Combs (født i 69) alias P. Diddy alias Love kan nå et nytt bunnivå.


Forrige måned: Diddy saksøkes av produsenten sin for seksuelle overgrep


Natt til tirsdag norsk tid ble Diddys mansions i Holmby Hills på vestkanten i Los Angeles og på Star Island i Miami Beach stormet politiet sammen med agenter fra Homeland Security; det amerikanske sikkerhetsdepartementet.

Raidene skjedde samtidig.

Myndighetene sier til CNN at dette skjer i forbindelse med en pågående etterforskning om menneskehandel.

Agenter fra Homeland Security utenfor Didds mansion i Holmy Hills i Los Angeles 25. mars 2024 (MEGA/GC Images)

Agenter fra Homeland Security utenfor Didds mansion i Holmy Hills i Los Angeles 25. mars 2024 (MEGA/GC Images)

Fullmakten til raidene ble utstedt av den føderale domstolen i Diddys hjemby New York.

diddy homeland security raid los angeles miami

(FOX11)

På et skjermbilde fra video fra stormingen av herregården i LA – filmet fra helikopter – ser det ut som blant andre sønnene til Diddy, King Combs (født 98) og Justin Combs (født i 93), er påsatt håndjern.

Kort tid etter raidene ble Sean Combs alias Puff Daddy filmet mens han lusker frem og tilbake på flyplassen i Miami.

Hans private jet LoveAir LLC skal ha flydd til Karibien mandag morgen.

diddy jet carribean homeland-security-raid-los-angeles-miami-video-

Anklagene om sex trafficking kom i kjølvannet av Cassie sitt søksmål mot Sean Combs i november. Eksen til Bad Boy-mogulen kom med anklager om flere år med voldtekt og grovt misbruk. Cassie hevder blant annet at hun ble tvunget til å ha sex med mannlige sexarbeidere, mens Diddy onanerte og filmet overgrepene.

Cassie Casandra Ventura Diddy Sean Combs voldtekt anklager soksmal overgrep

Cassie og Diddy i Los Angeles 7. mars 2016  (Jason LaVeris/FilmMagic/Getty)

Mindre enn 24 timer senere fikk Diddy henne til å trekke søksmålet mot betaling.

Summen er ikke kjent, men Cassie krevde opprinnelig 30 millioner dollar i erstatning.

I etterkant har Sean Combs blitt anklaget for seksuelt misbruk og trakassering fra flere personer.

I et søksmål på 73 sider fra Diddys produsent hevder Rodney Jones Jr. alias Lil Rod blant annet at mentoren flere ganger befølte penisen hans mot hans vilje. Samt kontinuerlig utsatte ham for «rituelle ydmykelser». Produsenten sier at Diddy forsøkte å få ham til å ha sex med en annen mann. Bad Boy-mogulen argumenterte med at det er «vanlig praksis i musikkbransjen».

Diddy sean combs Rodney Jones lil rod sued

Sean Combs alias Diddy på Invest Fest i Georgia World Congress Center i 2023 i Atlanta. Lil Rod alias Rodney Jones Jr. (Paras Griffin/Getty, Instagram/lilrodmadeit)

I juli 2023 skal Diddy ha tilbudt tequila til Lil Rod da han var i Diddys mansion i Los Angeles. Da Rod sa nei, tvang Sean ham til å drikke tequilaen som Rod hevder var blandet med dop. Rod fikk blackout og våknet flere timer senere naken i seng med en mannlig sexarbeider som Diddy også hadde på besøk.

Lil Rods advokat Tyrone A. Blackburn sier at Diddy har fått folk fra sitt team «til å trakassere [Rods] 8 år gamle datter og moren til barnet hans» på grunn av søksmålet.


Les også: Meek Mill vs. DJ Akademiks etter Diddy-ryktene

Les mer