Hopp til hovedinnhold
the marvels trailer Captain Marvel Brie Larson Monica Rambeau Teyonah Parris Iman Vellani Ms. Marvel
The Marvels alias Captain Marvel (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris) og Ms. Marvel (Iman Vellani) (Marvel/Disney)

The Marvels-trailer: Enda en lettbeint MCU-actionkomedie

The Marvels er her for å redde verdenen.

OPPDATERT 20. juli: Utenom årets Guardians of the Galaxy Vol. 3 (som Marvel Studios-desertøren James Gunn filmet i 2021), er Marvel Cinematic Universe inne i en laber periode. Ant-Man and the Wasp: Quantumania ble en historisk flopp (for MCU å være). Franchisens nye superskurkstorsatsing Kang alias Jonathan Majors skaper enormt hodebry for Kevin Feige og Disney-konglomeratets ledelse irl. Mens MCUs første TV-serie i 2023, Secret Invasion (som skulle bli Marvels anerkjente svar på kritikerroste Andor), er ferdig om et par dager – uten at noen bryr seg? Til tross for Samuel L. Jackson i hovedrollen som Nick Fury. Sistnevnte står også sentralt i den 33. MCU-filmen The Marvels, sammen med Brie Larson som Carol Danvers alias Captain Marvel. Iman Vellani som Jersey City-fangirl Kamala Khan alias Ms. Marvel. Mens Teyonah Parris igjen er Carols niese Monica Rambeau. Det gjenstår å se om denne CGI-green screen-festen skal kunne gi MCU et løft.

Nedenfor ser du første trailer for The Marvels – som er relativt lik teaseren.


OPPDATERT 14. april: Traileren til The Marvels har kun vært ute i tre døgn og har allerede blitt den mest mislikte MCU-filmtraileren på YouTube ifølge GameRant. I skrivene stund traileren 401k likes, mens hele 365k hadde trykket på tommel ned. Nærmest 50/50. Til sammenlikning fikk Guardians of The Galaxy Vol. 3-traileren 764k likes på YouTube og 17k likte den ikke. Det er kun én trailer fra MCU som har fått flere tomler ned, og det er Disney+-serien She-Hulk: Attorney at Law som fikk mye hate for sin CGI. Her var det 553k som trykket på tommel ned på traileren, men til gjengjeld 786k som likte den.


Les den opprinnelige saken nedenfor.

Captain Marvel (2019) ble en kolossal suksess på kino (1,1 milliarder dollar). Men filmen er ikke en favoritt blant fanboysene. Mange av dem synes neppe at Marvel Cinematic Universe-filmer skal ha en kvinnelig hovedrolleinnehaver.

Vel, oppfølgeren The Marvels disker opp med tre kvinner ✨

Brie Larson er tilbake som Carol Danvers alias Captain Marvel. Iman Vellani gjentar rollen som Jersey City-fangirl Kamala Khan alias Ms. Marvel. Mens Teyonah Parris igjen er Carols niese Monica Rambeau.

Carol Danvers alias Captain Marvel har nå fått tilbake identiteten sin fra de fæle Kree-ene og tatt hevn på lederen Supreme Intelligence. Men som vi så på slutten av Captain Marvel; universet er destabilisert.

Når Carol blir sendt til et ormhull knyttet til en Kree-revolusjonær, blir kreftene hennes viklet sammen med kreftene til Ms. Marvel og Monica Rambeau.

Den usannsynlige trioen må slå seg sammen for å redde universet som The Marvels. Med hjelp fra Samuel L. Jackson som Nick Fury.

(Et ormehull, eller Einstein-Rosen-broen, er en hypotetisk snarvei som forbinder to separate punkter i romtid.)

Kommer The Marvels til å bli en suksess?

Det ser ut som Kevin Feige & co igjen går for en lettbeint og goofy green screen-actionkomedie. Her akkompagnert av «Intergalactic» med Beastie Boys.

Etter den historiske nedturen for Ant-Man 3 er Marvel Studios og Disney nå spente på om denne vil lokke flere folk til kinoene. Til å være en teaser er smakesnutten relativt raus.

Nedenfor ser du første teaser for The Marvels.

Nykommere er britiske Zawe Ashton (Jesse Armstrong-komedieserien Fresh Meat, Netflix-thrilleren Velvet Buzzsaw) i rollen som en ennå ikke annonsert superskurk. Samt sør-koreanske Park Seo-joon (Parasite, The Divine Fury).

The Marvels-regissøren er Nia DaCosta (Little Woods, Candyman, Top Boy).

Filmen er skrevet av Megan McDonnell (WandaVision, kommende spin-off-serie Vision Quest).

Nia DaCosta (Jim Spellman/WireImage)

Nia DaCosta (Jim Spellman/WireImage)

Nia er den første svarte kvinnen til å regissere en MCU-film. Hennes Candyman – også med Teyonah Parris – ble den første filmen regissert av en svart kvinne til å ta førsteplass på kino i USA.

Les mer: Historisk Hollywood-suksess

Snart er vi vel ferdig med «første gang»-ene: Ms. Marvel er den første muslimske Marvel-karakteren som får sin egen tegneserie. Det skjedde i 2014.

Men la oss ta én til: For første gang gir DC en latinsk superhelt sin egen film – se første trailer

Det er 100 år til premieren på The Marvels. Eller om du vil; 8 måneder. Nærmere bestemt 10. november.

Les mer