Hopp til hovedinnhold
Jonathan Majors arrestert anklaget for vold mot kvinne reklame kampanje US Army trekkes tilbake
Anklagene og arrestasjonen av Jonathan Majors får sine første konsekvenser (Disney)

U.S. Army trekker reklame med Jonathan Majors etter anklager og arrestasjon

Voldsanklagelsene mot Jonathan Majors får sine første konsekvenser.

OPPDATERT 30. mars: Nå deler advokaten til Jonathan Majors det som angivelig skal være tekstmeldinger fra kvinnen som den nye MCU-stjernen er siktet for vold mot. Hun skal angivelig ha vært kjæresten hans i flere år.

«Vær så snill å la meg få vite at du er ok når du får denne. De forsikret meg om at du ikke ville bli siktet. De sa at de måtte arrestere deg på grunn av protokoll da de så skadene på meg og de visste vi hadde kranglet. Jeg er så sint for at de gjorde det. Og jeg er lei meg for at du er i denne posisjonen. Vil gjøre alt jeg kan får at ingenting skjer angående dette. Jeg sa det var min feil å prøve å gripe etter telefonen din,» skal kvinnen angivelig ha tekstet Jonathan.

Se skjermbilde av de angivelige tekstmeldingene nedenfor.

«[..] Jeg leste papirene de ga meg om kvelningen og jeg sa at dette absolutt ikke skjedde og burde fjernes umiddelbart. Dommeren kommer definitivt til å bli fortalt dette. Det forsikret hun meg om. Jeg vet at du har det beste teamet og det er ingenting å bekymre seg for. Vil bare at du skal vite at jeg gjør alt jeg kan fra min side. Jeg sa også til dommeren burde vite at jeg opprinnelig ringte fordi jeg kollapset og besvimte, og du bryr deg som min partner på grunn av vår kommunikasjon tidligere. Ut av omsorg. Hun lovte meg at dette ville bli videresendt.»

Ifølge TMZ forteller advokaten at kvinnen aktivt prøver å hjelpe for å motbevise anklagene, som inkluderer disse tekstmeldingen. Hun mener angivelig også at det finnes video fra overvåkningskameraene i taxien som vil kunne frifinne Jonathan.

Les den opprinnelige saken nedenfor.

——————————————

I helgen ble Jonathan Majors arrestert i New York etter at politiet fikk en nødtelefon fra en kvinne som hevdet at skuespilleren hadde utsatt henne for vold.

Kvinnen i 30-årene, som antas å være i nær relasjon, hevder at Jonathan tok kvelertak på henne og hun ble ført til sykehuset med mindre skader på hodet og nakke.

Jonathan Majors ble pågrepet av politiet og satt i varetekt, men slapp ut senere samme kveld.

Jonathan Majors som Damian Anderson og Michael B Jordan som Donnie Creed i Creed 3
(MGM)

Creed 3-skuespillerens talsperson og advokat påstår dog at han er fullstendig uskyldig.

– Han har ikke gjort noe galt. Vi ser frem til å renvaske navnet hans og oppklare dette, sier en av Jonathans talspersonen i en uttalelse til Variety.

Hendelsen som skal ha skjedd i en taxi har ifølge skuespillerens advokat blitt fanget på overvåkningskamera. Hun mener dette vil bevise at hans klient er uskyldig.

– Jonathan Majors er fullstendig uskyldig og beviselig offer i en krangel med en kvinne han kjenner. Vi er raske med å samle sammen og vise bevisene til statsadvokaten med forventninger om at siktelsen droppes umiddelbart, forteller advokaten Priya Chaudhry.

– Dessverre skjedde denne hendelsen fordi kvinnen hadde en emosjonell krise, og ble brakt til sykehuset i går. NYPD er pålagt å gjøre en arrestasjon i disse situasjonene, og det er den eneste grunnen til at herr Majors ble arrestert, utdyper Priya.

Så langt har ikke siktelsen blitt droppet.

Anklagene og arrestasjonen har dog allerede fått konsekvenser for et av skuespillerens prosjekter, ifølge Variety.

Jonathan Majors og Jurnee Smollett i Lovecraft Country
Jonathan Majors som Atticus Freeman i sci-fi horror-serien Lovecraft Country (HBO Max).

Se også: Her har du sett Jonathan Majors før

Inntil videre, i alle fall.

Jonathan Majors har nemlig gjort en reklame for U.S Army, som nå settes på pause. Skuespilleren er med i to reklamer i Be All You Can Be-kampanjen. Den siste ble sendt lørdag kveld etter nyhetene om hendelsen ble kjent.

https://www.youtube.com/watch?v=Z0VzO64MP6U&ab_channel=Admium119

– Vi lanserte nylig to reklamer der herr Majors er med. Mens han er uskyldig til det motsatte er bevist, tilsier forsiktigheten at vi trekker reklamene til etterforskningen av disse anklagene er fullført, sier Laura DeFrancisco i en uttalelse.

Det gjenstår å se om anklagelsene får konsekvenser for andre prosjekter.

Jonathan Majors er som mange vet utnevnt som MCUs nye superskurk.

Første gang vi så han i Marvel-universet var som He Who Remains i TV-serien Loki, og sist som Kang The Conqueror i Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Jonathan Majors i Marvel Cinematic Universe
Jonathan Majors som He Who Remains i Loki og Kang, the Conqueror i Ant-Man and the Wasp: Quantumania (Disney)

Se også: Filmen floppet, men Jonathan får skryt

Han skal også være med i de kommende Avengers-filmene The Kang Dynasty og Secret Wars. Disse har planlagt premiere i 2025 og 2026.

Så langt har ikke Marvel kommet med noen uttalelse om situasjonen.

Skuespilleren dukket senest opp i den tredje Creed-filmen med Michael B. Jordan. Sistnevnte har selv ytret interesse om en fjerde film og utvide franchisen ytterligere.

Se også: Creed 3 fjernes fra flere kinoer

Jonathan Majors har selv sagt at han gjerne blir med videre dersom Michael ønsker det.

– Jeg vet at det [å utvide Creed-universet] alltid har vært et ønske for min bror, Michael. Jeg vet ikke hvor langt han vil ta det, men jeg har sett noen ting som er veldig spennende. Han er på ballen, og han vil ta det videre. Jeg vil være involvert om bror Michael vil ha meg, forteller Jonathan til Variety.

Nå spekuleres det dog i om det spøker for det som så ut til å bli starten på en strålende karriere for Jonathan.

Vi holder saken oppdatert.

Se også: Er kanselleringskultur bare en stor bløff? Ser slik ut for enkelte 🙂

Les mer