Hopp til hovedinnhold
Tom Sandoval Raquel Leviss Vanderpump Rules scandoval utroskap reality Ariana Madix cheating
Servitørene i Vanderpump Rules serverer ukens største utroskapsskandale (Instagram/raquelleviss)

Vanderpump Rules: Reality-seriens rystende utroskapsskandele oppsummert

Servitørene i Vanderpump Rules vet å servere drama – både av og på skjermen.

OPPDATERT 12. juli: Vanderpump Rules nomineres til to Emmy-priser 🥹❤️ Blant annet kategorien Outstanding Unstructured Reality Show.

OPPDATERT 3. mai: Etter at stjernene fra Vanderpump Rules hygget seg på middag med USAs president på The White House Correspondents Dinner i helgen, serverer nå Bravo mer fra det som må sies å være en av tidenes mest antesiperte episoder av en realityserie. Se intens sniktitt nedenfor.

The Kardashians bør ta notater.

OPPDATERT 21. mars: Ariana Madix er mad 😮‍💨 Nå slipper Bravo teaser om hva vi har i vente de neste ukene på Vanderpump Rules. Inkludert det som har blitt filmet de siste ukene. Dette innebærer blant annet samtalen mellom Sandoval og Ariana, hvor sistnevnte er rasende på eksen sin. Ariana sier hun ikke vil kaste bort en eneste tåre på ham. Det eneste hun vil er at han skal dø.

Les den opprinnelige saken nedenfor.

I fjor omtalte 730.no Vanderpump Rules på vår liste over undervurderte spin-off-serier. Den foregående uken har realityseriens stjerner virkelig bevist hvorfor.

Uansett om du er Bravo-besatt, eller generelt opptatt av alt sladder som surrer og går i underholdningsverdenen, har det vært vanskelig å unngå Vanderpump Rules i de fleste overskrifter den siste uken. I alle fall på nettsidene over dammen.

Nærmere bestemt navnene Tom Sandoval, Ariana Madix og Raquel Leviss.

Er du en av de som lurer på hva som har skjedd, men ikke orker å lese hundre forskjellige saker for å forstå kaoset? Eller er du bare ute etter din daglige dose te?

Hva enn de måtte være – we got you 🫖

730.no oppsummerer den pågående utroskapsskandalen i Vanderpump Rules-universet.

Nå bedre kjent som Scandoval.

Fv. Raquel Leviss, Scheana Shay, Ariana Madix, Tom Sandoval, Lisa Vanderpump, Tom Schwartz, Lala Kent, James Kennedy og Katie Maloney (Bravo)

La oss starte med en kort forklaring av reality-serien.

Vanderpump Rules handler om relasjonene (og intrigene) blant Lisa Vanderpump (Real Housewives of Beverly Hills) sine ansatte på restauranten SUR.

Det skal dog sies at de fleste ikke jobber som servitører i dag, da serien er på sin tiende sesong og de fleste nå har karrierer som influencere, makeup-moguler, podcast-programledere, DJs og bareiere.

Blant dagens cast finner vi Ariana Madix, Katie Maloney, Lala Kent, Scheana Shay, James Kennedy og Raquel Leviss, Tom Schwartz og Tom Sandoval.

For å unngå forvirring omtaler vi de to sistnevnte med deres etternavn herfra.

Ok, så hva er greia?

Sandoval og Ariana har vært kjærester siden 2013, og eier hus og hunder sammen. På mange måter har forholdet deres vært et av de mer stabile i seriens historie (det skal dog ikke mye til). I alle fall etter at Sandovals aller beste venn i hele verden, Schwartz, skilte seg fra sin ekskone Katie. De hadde vært sammen i 12 år og gift i tre.

Ariana og Tom Sandoval (Instagram/arianamadix)

Se også: Ny runde med blind kjærleik på Netflix

Dramaet som har blitt teaset i den pågående sesongen har vært at Schwartz hooker med Raquel. Hun er «god venn» av Katie og Ariana, og var tidligere forlovet med James (som for øvrig var utro mot henne med Lala). Henger du med? Flott.

Dette er jo naturligvis brudd på jentekoden, og damene i serien har ikke vært fornøyde med Raquel denne sesongen. Det vil si alle utenom Ariana og Scheana. Sistnevnte har vært hennes største supporter (til Katies store misnøye).

Helt til nå.

Twisten er nemlig at Schwartz og Raquel kun var et skalkeskjul for en seks måneders lang affære mellom Sandoval og Raquel.

Sandoval + Raquel og Schwartz + Raquel (Instagram)

Se også: Låten til den norske artisten ble brukt i Vanderpump Rules og The Kardashians

Affæren skal ikke bare ha vært fysisk, men emosjonell. De har altså hatt et forhold bak Arianas rygg.

Noen observante seere har også fått med seg at de begge har bært et lyn-smykke under store deler av perioden, og det spekuleres i om dette har vært et slags kjærleikstegn til hverandre.

Ryktene vil ha det til at Sandoval hadde tenkt å fortelle Ariana om affæren i lengre tid, men kjærestens dårlige magefølelse kom han i forkjøpet.

Ariana skal nemlig ha følt et behov for å sjekke telefonen til Sandoval. Her skal hun ha funnet et opptak av en FaceTime-samtale, der kjæresten hennes og Raquel koste seg på hver sin kant. Du skjønner.

Dette bekreftes av Sandavols ekskjæreste og tidligere Vanderpump Rules-stjerne, Kristen Doute i hennes podcast. Hun ble i sin tid dumpet til fordel for Ariana, og anklaget dem for utroskap etter at hun selv hadde vært utro med Sandovals tidligere bestevenn Jax Taylor.

Vi vet, det er komplisert. I dag er dog Kristen og Ariana gode venner.

(Instagram/kristendoute)

Ariana gikk offline kort tid etter ryktene begynte å svirre, og deaktiverte sin Instagram. Den er nå oppe og går igjen, men hun har så langt ikke kommentert hendelsen selv.

De to svikerne har begge bekreftet affæren og har unnskyldt seg til fansen.

I ettertid også til Ariana.

Først virker Sandoval mest opptatt av å sikre at skandalen ikke går utover baren og restauranten han eier med Schwartz – TomTom og Schwartz & Sandy’s.

Fansen har nemlig bombandert stedene deres med dårlige anmeldelser som følge av skandalen. Partner, bestie og skalkeskjulet Schwartz har dog vært stille som en mus i ettertid. Vi antar dog at han følger bromance code på privaten.

Raquel skriver på sin side at hun er lei for at hun såret Ariana.

Hun legger også til at hun bryr seg veldig om Sandoval, men at hun ikke ønsker å sette en merkelapp på forholdet eller fremtiden deres. Akkurat nå trenger hun tid til å lege sine sår.

Damene som i utgangspunktet hadde lite til overs for Raquel er nå i fyr og flamme.

Spesielt Lala. Hun har snakket så mye dritt på Instagram at hun fikk et brev av Raquels advokat direkte i postkassa.

Lala og Scheana er ikke blide (Instagram/scheana)

Se også: Krangler Selling Sunset-stjernen med sin nye kollega allerede?

Dette er foresten hun som Raquels eksforlovede var utro med, som nevnt tidligere 🙂 Det skal dog sies at de ikke var gode venninner da dette skjedde, men fortsatt…

Er det én ting som aldri forandrer seg i Vanderpump Rules så er det hykleriet.

Scheana har på sin side snudd på helen, og går fra å være 100 % #TeamRaquel til 110% #TeamAriana. Bråvendingen skal angivelig også ha ført til at hun har gitt Raquel en blåveis.

Raquel har nå søkt om besøksforbud mot Scheana, som nekter for anklagelsene.

Flere fans, så vel som medlemer av casten, synes dog at timingen på dette er svært suspekt. Om et par uker er det nemlig duket for innspillingen av den årlige gjenforeningen, der det skal snakkes om sesongen som har gått.

For du må ikke tro at produsentene hos Bravo ikke var klare med kameraene for å få med seg denne skandalen.

Å nei, her skal hver dråpe melkes.

Reunion i år blir 🔥🔥🔥🔥 (Bravo)

Se også: Selling Sunset får sesong 7 og 8, men uten en vesentlig person

Til tross for at innspillingen av årets sesong egentlig var avsluttet i, skraper de nå sammen et film-crew for å få med seg de ferske reaksjonene til alle de involverte. Inkludert samtalen mellom Sandoval og Ariana.

Gjenforeningen skal angivelig filmes i slutten av mars eller starten av april. Som regel pleier det ikke å være flere enn tre deler av Bravo-gjenforeninger, men programleder Andy Cohen hinter til at vi kan forvente oss flere i år.

Scheana har på sin side sagt at hun tror det trengs bur under årets innspilling. Det kunne for øvrig ikke vært så dumt. Vanderpump Rules-casten har hatt en tendens til å kjempe med mer enn sine ord.

Dog da de var yngre og enda mer messy.

Hvordan dette vil ende er ikke godt å si.

Selv om det kan føles utilgivelig i skrivende stund, har det dog skjedd lignende saker tidligere som gjengen har kommet seg over. Men skal vi dykke ned i den historien blir denne saken endeløs.

Har du lyst å finne ut av det og følge med videre kan du streame realityserien på TV 2 Play. Dersom du vil se fra start (som anbefales på det sterkeste) finner du alle sesongen på Hayu.

Se også: Vanderpump Rules-stjernen bryter stillheten etter hun fikk sparken

Nyeste saker fra 730.no

Les mer