Hopp til hovedinnhold
Brett, Dayna, Danica, Max, Chali og Lisa fra Vanderpump Rules (Bravo)

Stassi Schroeder bryter stillheten etter å ha blitt sparket fra Vanderpump Rules

Vanderpump Rules-casten har laget drama gjennom 8 sesonger, men nå har intrigene flyttet seg ut av realityverden og videre inn i en skikkelig realitycheck.

Serien handler om de ansatte på restauranten SUR (Sexy Unique Restaurant) som eies av den tidligere Real Housewives of Beverly Hills-stjernen, Lisa Vanderpump. I juni ble det offentliggjort at Stassi Schroeder, Kristen Doute, Max Boyens og Brett Caprioni fikk sparken fra realityserien på grunn av tidligere uttalelser som betegnes som rasistiske.

I natt brøt Stassi stillheten!

Stassi Shroeder i et eksklusivt intervju med Tamron Hall (Tamron Hall)

Spørsmålet er jo: Hvorfor har hun brukt så lang tid på å si noe?

– Jeg trengte tid til å prosessere følelsene mine. Jeg trengte tid til å prosessere hva som hadde skjedd, og det mest frustrerende med dette er at folk forventer at jeg skal forstå og innse alt med én gang, men det tar tid, forteller 32-åringen til talkshow-verten, Tamron Hall.

For å gi litt forståelse for hvorfor Schroeder møtte Hall til et intervju, skal det gis noen eksempler:

Stassi har gjennom flere år hatt podcasten Straight up With Stassi, og i en episode fra 2017 diskuterer hun rundt hashtagen #OscarsSoWhite.

Episoden ble slettet i etterkant.

Dialogen, eller monologen kan vi vel kalle det (?) i episoden går som følger:

– Jeg er veldig lei av at alle får alt til å handle om rase. Jeg er ferdig med det, forteller Schroeder før hun fortsetter med å påpeke at hun ikke er den som burde prate om dette fordi hun er en blond og privilegert 28-åring…

Men hun fortsetter allikevel!

Hun krydrer episoden videre med uttalelser som:

– Alle holder lidenskapelige taler om rase og alt det der, og jeg er sånn «hvorfor handler det bare om afroamerikanere?

Hun lurer videre på «hvorfor asiatere, amerikanske urfolk og latinamerikanere ikke roper «Vi blir ikke representert», og hver gang de blir lei seg må alle strekke seg langt for å få dem glade igjen».

Slike uttalelser, og en falsk politianmeldelse mot Faith Stowers, var nok til å få begeret til å renne over for Bravo TV. 

Kort om politianmeldelsen: Faith Stowers ble anklaget for å ha gjennomført et ran, så Kristen Doute og Stassi anmeldte henne, men det viste seg å ikke stemme. Kan egentlig ikke se for meg en kleinere situasjon?

Flotte Faith Hope (Instagram/kingfaithhope)

Tilbake til Stassis intervju med Tamron Hall!

Det er helt tydelig at Vanderpump Rules-dronningen er fullt klar over at hennes tidligere uttalelser ikke holder mål.

– Gjennom hele denne hendelsen har jeg innsett at jeg aldri har følt meg som en rasist, jeg har ikke hat inni meg, men jeg skjønner nå at jeg ikke har vært anti-rasist heller. Jeg var ikke det og det er noe jeg har lært gjennom dette, utbroderer Stassi.

I sommer ble det kjent at Schroeder og forloveden Beau Clark venter barn! 

Og med denne informasjonen i bakhodet vil neste sitat fra den fremtidige mammaen gi mer mening:

– Jeg vil bli en bedre person. Jeg er gravid og vil at datteren min skal være stolt av meg. Jeg vil være en del av løsningen. Jeg har vært en del av problemet i noen år nå. Jeg innser det og det er derfor jeg ikke føler meg som et offer. Folk vil at jeg skal bli sur, men jeg er ikke det. Jeg trengte det. Jeg trengte dette».

View this post on Instagram

We’re having a baby girl 💕

A post shared by Stassi Schroeder (@stassischroeder) on

Her kan du se et lite klipp fra intervjuet:

View this post on Instagram

#vanderpumprules #pumprules

A post shared by Vanderpump Rules (@pumprulesbravo) on

Rett skal være rett!

Selv om dramadronningen kommer til å bli dypt savnet i Vanderpump Rules, skal man ikke forskjellsbehandle.

I Norge kan du se Vanderpump Rules på TV 2 Sumo og Hayu.

Les også: Denise Richards forlater Real Housewives of Beverly Hills

Nyeste saker fra 730.no

Les mer