Hopp til hovedinnhold
love is blind season 4 Jackelina
Love Is Blind sesong 4 (Netflix)

Love Is Blind sesong 4 har fått trailer som drar inn Shakespeare

Love Is Blind sesong 4 er tilbake med mer problematisk og avhengighetsdannende reality-TV.

Etter forrige kaotiske runde er det vanskelig å ta Love Is Blind sesong 4 seriøst. Det ser i alle fall nå ut som om kjærlighet aldri har vært blindere – og serien aldri mer lettbeint.

love is blind season 4 norge netflix 730no

(Netflix)

Likevel byr traileren på sitat om William Shakespeare-tragedien Romeo og Julie. De var dog 16 og 13 år. Denne gjengen er voksne.

Nedenfor er traileren til Love Is Blind sesong 4.

Premiere 24. mars.

I løpet av 12 episoder skal 30 single personer finne den store kjærligheten med andre single via speed-dating. Hvor man ikke ser hverandre. De får ikke ta en titt på sine utvalgte før ETTER at de har fridd. Deltakerne har sett de forrige sesongene, men ser ikke ut til å ha lært så mye.

– Jeg har valgt feil og nå skal jeg fri til en annen kvinne, forteller en mann i traileren. En annen er redd for å være for gammel. – Jeg er skeptisk usikker på om jeg med min alder skal finne en person, forteller headhunteren Tiffany. – Du kan forestille deg en flott fremtid med noen, og så er den personen borte, klager en av gutta.

love is blind season 4 norge netflix 730no

(Netflix)

– Jeg vil ikke være i et ekteskap hvor foreldrene dine hater meg, sier advokaten Zack. – Du vet at det er en grunn til at Romeo og Julie ikke fungerte.

Fun fact Fakta: Når det kommer til de 17 parene som har blitt gift så langt i LIB, er kun fire av dem fortsatt sammen i dag. Over 75 prosent har altså blitt skilt 💔


«Single mennesker som ønsker å bli elsket for den de er. I stedet for hvordan de ser ut.»

Slik oppsummerer Netflix konseptet i forbindelse med Love Is Blind sesong 4.

«De har registrert seg for en mindre konvensjonell tilnærming til moderne dating i Seattle, hvor de håper å møte personen de ønsker å tilbringe resten av livet med… Uten å noensinne ha sett dem. Uten distraksjoner fra omverdenen snakker den single gjengen med en strøm av potensielle kjærlighetsinteressenter.»

love is blind season 5 Jackelina

Jackelina (Netflix)

«Når en meningsfull forbindelse opprettes, frier de og ser deretter forloveden sin for første gang. Forlovet og tilbake i den virkelige verdenen, når parene planlegger bryllupsdagen, vil de raskt oppdage om de kan gjøre sin følelsesmessige forbindelse fysisk før den nærmer seg seremonien. Vertene er Nick og Vanessa Lachey, og denne vanedannende serien vil avdekke om utseende, rase eller alder betyr noe. Eller om kjærlighet virkelig er blind.»

Den første sesongen holdt seg i topp 10 på Netflix i 47 dager på rad. Sesong 2 var i topp 10 i 86 dager. Kun slått av Stranger Things og Ozark.


Nina og Diana Parsijani Nina Parsijani Netflix Dated and Related norske Norge Oslo tvillinger twins Instagram

Stjerneskudd x 2 fra Oslo (Netflix)

Se også: Nina og Diana Parsijani fra Oslo er Netflix-stjerner: – Vi angrer ikke på noe

Les mer