Hopp til hovedinnhold
Ellen Page alias Elliot Page på premierefesten til Flatliners på Ace Hotel i Downtown Los Angeles i 2017 (Jason LaVeris/FilmMagic)
Fra premierefesten til Flatliners på Ace Hotel i Downtown Los Angeles i 2017 (Jason LaVeris/FilmMagic)

Elliot Page står frem som transkjønnet

Elliot Page forteller sin historie.

I et åpent brev skriver den Oscar-nominerte skuespilleren at han er transkjønnet.

Juno-stjernen, som ble verdenskjent under navnet Ellen Page, føler seg heldig som har kommet til et punkt i livet sitt hvor han kan fortelle dette.

Les det vakre brevet til Elliot nedenfor.

«Jeg er overveldet av takknemlighet for de utrolige menneskene som har støttet meg på denne reisen», skriver 33-åringen.

Elliot ber om tålmodighet fremover og uttrykker bekymring.

«Gleden min er ekte, men den er også sårbar», fortsetter han.

«Jeg er også redd. Jeg er redd for påtrengelsen, hatet, «vitsene» og for vold.»

«For å være tydelig, jeg forsøker ikke å dempe et lykkelig øyeblikk som jeg feirer. Men jeg ønsker å adressere det fullstendige bildet.»

«Jeg elsker at jeg er trans. Jeg elsker at jeg er queer. Jo mer jeg står meg selv nær og fullstendig omfavner den jeg er, jo mer drømmer jeg, jo mer vokser hjertet mitt og jo mer blomstrer jeg.»

«Til alle transfolk som går gjennom trakassering, selvhat, misbruk og trusler om vold hver dag: Jeg ser dere, jeg elsker dere og jeg skal gjøre alt jeg kan for å gjøre denne verdenen til et bedre sted», avslutter skuespilleren.

❤️❤️❤️❤️❤️

Les hva Elliot Page skriver her:

Elliot Page har siden 2017 spilt Vanya Hargreeves i Netflix-suksessen The Umbrella Academy, som nå gjør klar sesong 3. Han er med videre. Les mer her

Serien er basert på Dark Horse-tegneserien The Umbrella Academy, skrevet av Gerard Way fra My Chemical Romance.

Emmy Raver-Lampman som Allison Hargreeves alias The Rumor alias Number Three, Elliot Page som Vanya Hargreeves alias The White Violin alias Number Seven (Netflix)

Emmy Raver-Lampman som Allison Hargreeves alias The Rumor alias Number Three, Elliot Page som Vanya Hargreeves alias The White Violin alias Number Seven (Netflix)

Les også:

Halle Berry trekker seg fra rollen som transkjønnet mann, legger seg flat

Nyeste saker fra 730.no

Les mer