Hopp til hovedinnhold
Iselin Guttormsen er ukens podcastgjest (Instagram/iselinguttormsen)

Iselin Guttormsen til 730.no: – Jeg blir kåt av å bli begjært

Hele Norges sexguru er gjest i ukens episode av 730.no sin podcast!

Sexolog, influencer og mamma Iselin Guttormsen tar turen innom podcaststudio for å slå av en prat med programleder Mathilde Ullum.

Duoen dykker ned i alt fra kjærlighetsforhold til mediestormer til avskjedsbrev som Iselin skrev til barna sine. 

Iselin Guttormsen (født i 87) forteller blant annet om de utallige mediestormene hun har stått i siden hun var ny i gamet. Influenceren går nærmere inn på ulike hendelser, som da hun ble kritisert av Kristin Gjelsvik for å angivelig ha bidratt til skjønnhetspress. 

(Mathilde Ullum)

– Hun var veldig ryddig i kritikken sin, sett i retrospekt. Men da fikk jeg mye dritt. Det gikk på hvor dårlig mamma jeg er, hva slags forbilde jeg er og folk som er skuffa. I etterkant av det har jeg lært at alt av samarbeid må være nøye gjennomtenkt. 

Videre forteller 37-åringen at hun synes lite om mikroinfluencere på TikTok som forsøker å bygge karriere på andres bekostning. 

– Du har de profilene som lager innhold på andres elendighet. Og jeg ser en trend blant de som kaller seg komikere. Det er så fattig humor. Det som er enda skuffende er å se kommentarfeltene, og se hvordan folk kaster seg på. Spesielt når disse mannlige komikerne – rumpesmulene – gjør narr av andre kvinnelige influencere. 


Se også: Camilla Annaniassen kritiserer nettkurset til Kristin Gjelsvik


Iselin Guttormsen understreker at hun skulle ønske hun hadde overskudd til å backe andre influencer-kolleger som opplever dette. 

– Men jeg kjenner at det der har jeg ikke tid til. Du får ti ganger tilbake. Det ender med at disse menneskene får mye makt. Det er ingen som gidder å si imot. De sitter bare å runker sitt eget ego, og ingen som gidder å si ifra. 

Iselin Guttormsen Influencer barn Catalin

Iselin Guttormsen og hennes kjære Catalin Mihu (Instagram/iselinguttormsen)

Iselin sier hun har stått i lignende situasjoner selv, og nesten mistet seg selv i møte med hatkommentarene. 

– Jeg har hatt perioder hvor jeg har vært så langt nede at jeg blokkerte hele teamet mitt, familien min og alle. La meg ned og tenkte: Nå orker jeg ikke mer, fordi jeg har fått så mye dritt på hvordan jeg er som mamma. 

– Jeg har så lyst til å skrike ut: Er dere klar over hva dritten deres gjør med mennesker?

Iselin forteller at tankekjøret ble så intenst at hun valgte å skrive avskjedsbrev til barna sine. 

– Jeg var så langt nede. 

(Instagram/iselinguttormsen)

(Instagram/iselinguttormsen)

Iselin fikk heldigvis bygget seg opp igjen, og sluttet å la andre diktere livet hennes. 

– Ingen andre skal få lov til å putte meg der nede. Og eneste grunnen til at de fikk lov er fordi jeg responderer på det. 

Duoen går deretter over til et litt lystigere tema. Iselin deler selv hvilke seksuelle fantasier som er vanlig å ha, og hvilke hun ønsker å realisere med sin nye danse og livspartner Catalin Mihu. 


Følg gjerne 730.no på TikTok ☺️


– Jeg har fantasert om å ferske partner i å være utro. 

– Fysøren så kåt man blir på partneren sin når man har det fint i relasjonen. Når man blir respektert, sett og begjært. Jeg blir kåt av å bli begjært. 

Du kan høre mer om vanlige seksuelle fantasier i ukens episode nedenfor.

Du finner podcasten til 730.no helt gratis hvor enn du lytter til podcast.


Trenger du noen å snakke med?

Ring 113 ved akutt fare.

Landsdekkende legevakt: 116 117

Hjelpetelefonen til Mental Helse kan nås døgnet rundt på 116 123

Alarmtelefonen for barn og unge: 116 111

Vold- og overgrepslinjen: 116 006

Kirkens SOS (Krisetelefon): 224 00 040

Anonyme Alkoholikere: 911 77 770

Chat: 

Snakkommobbing.no: 

11611.no (Barn og unge)

Sidetmedord.no

Soschat.no

Korspaahalse.rodekors.no


Se også: Benjamin Ingrosso om nepobaby-stempelet: – Jeg har jobbet jævlig hardt

Les mer