Hopp til hovedinnhold
Chance Perdomo rip accident letter Chilling Adventures of Sabrina gen v the boys
Chance Perdomo på premieren til Netflix’ Chilling Adventures of Sabrina på Hollywood Athletic Club i oktober 2018 i California (JB Lacroix/WireImage)

Chance Perdomo er død – kolleger og venner minnes skuespilleren

Chance Perdomo omkom i motorsykkelulykke.

Chilling Adventures of Sabrina– og Gen V-stjernen Chance Perdomo (født 96) er død.

Briten omkom i et trafikkulykke ifølge en pressemelding fra hans publicist.

– Det er med tunge hjerter vi deler nyheten om Chance Perdomo sin utidige bortgang etter en motorsykkelulykke. Hans lidenskap for kunsten og umettelige appetitt på livet ble følt av alle som kjente ham, og hans varme vil leve videre hos dem han elsket aller mest. Vi ber om å respektere familiens ønske om respekt for privatlivet mens de sørger over tapet av sin elskede sønn og bror, sier Chances presseansvarlige.

Det er ikke offentliggjort informasjon om når, hvor og hvordan ulykken skjedde.

Prime Video og Amazon Studios deler et innlegg fra produsentene av Gen V hvor de hyller Chance Perdomo.

Gen V sesong 1 Maddie Phillips Chance Perdomo

Chance Perdomo og Maddie Phillips i Gen V (Amazon Prime Video)

«Vi kan ikke helt forstå dette. For dem av oss som kjente ham og jobbet med ham, var Chance alltid sjarmerende og smilende, en entusiastisk naturkraft, en utrolig talentfull utøver, og mer enn noe annet, bare en veldig snill, nydelig person. Å bare skrive om ham i fortid utgjør ingen mening», skriver Gen V-produsentene om 27-åringen.

Roberto Aguirre-Sacasa, skaperen av Chilling Adventures of Sabrina (og Riverdale og Pretty Little Liars: Original Sin), deler bilde av Chance med Kiernan Shipka, som spiller heksen Sabrina Spellman.

Chance Perdomo rip Chilling Adventures of Sabrina Kiernan Shipka gen v

Kiernan Shipka og Chance Perdomo (Roberto Aguirre-Sacasa)

«Det er ikke mange ord for nyheter så sjokkerende og knusende som dette. Foruten å være en av de mest talentfulle unge skuespillerne jeg noen gang har hatt privilegiet å jobbe med, var Chance Perdomo virkelig et lys», skriver Roberto.

«Et sjenerøst, morsomt, åpenhjertig, vilt intelligent, og voldsomt komplekst og sjelfullt menneske. Tapet er hjerteskjærende og svimlende. Mine tanker og bønner er med hans familie og kjære. Å, som jeg skulle ønske at tante Zeldas ord var sanne i dag (og kanskje er de det): – Det er ingen sann død for hekser, bare transformasjon… Hvil i fred, Chance.»


Les også: Grønt lys til Gen V sesong 2


Chance Perdomo Roberto Aguirre-Sacasa sabrina Kiernan Shipka gen v instagram

The Boys-, Gen V– og Supernatural-serieskaperen Eric Kripke deler det samme innlegget som Prime Video.

Laz Alonso, som spiller Marvin T alias MM alias Mother’s Milk i The Boys (og Tsu’tey i Avatar) kommenterer på innlegget.

«Jeg er så lei meg, Eric. Sender kjærlighet til familien hans og alle i stammen hans.»

Laz Alonso mothers milk Chance Perdomo Roberto Aguirre-Sacasa sabrina Kiernan Shipka gen v

The boys season 5 Laz Alonso, Karl Urban, Tomer Capone

Laz Alonso, Karl Urban og Tomer Capone i The Boys – som har 8.7 hos IMDb (Amazon Prime Video)


Premieredato og trailer: The Boys sesong 4 er klar


Robert Bazzocchi, hvis karakter går på Godolkin University med Perdomos karakter Andre Anderson i brutalte Gen V, beskriver sin kollega som unik.

robert bazzocchi rip Chance Perdomo sabrina gen v

«Wow. Det første jeg sa til ham på manuslesningen for piloten var at han var en av favorittskuespillerne mine i Sabrina. Han skiller seg ut. Så mye talent og en varm sjel. Mitt hjerte går ut til hans familie og kjære, må han hvile i fred.» 

Patrick Schwarzenegger, som i Gen V har rollen som Luke Riordan alias Golden Boy (og som snart er klar i The White Lotus sesong 3), minnes sin kollega.

Patrick Schwarzenegger rip Chance Perdomo

«Dette gjør vondt. Veldig vondt. For en ung, talentfull skuespiller og en god venn. Forlatt oss altfor tidlig. Var en fornøyelse å jobbe med ham i Gen V. RIP Chance», skriver Patrick.


Les også: Hva skjer med The Gentlemen sesong 2?

Les mer