Hopp til hovedinnhold
Gen V sesong 2 Jaz Sinclair Marie Moreau Lizze Broadway Emma Meyer Amazon Prime Video Norge 730no 730 Agency
Gen V med Jaz Sinclair som Marie Moreau og Lizze Broadway som Emma Meyer (Amazon Prime Video)

Gen V sesong 2 bekreftes av Prime Video – mer The Boys-spin-off

OPPDATERT: Gen V sesong 2 skjer.

Det blir et nytt, vilt semester på Godolkin University 🎓 Amazon Prime Video bekrefter i kveld at Gen V sesong 2 får grønt lys. Dette skjer halvveis inn i sesong 1 av The Boys‘ spin-off, hvis tall åpenbart tilfredsstiller Prime Video nok til at Gen V sesong 2 er i boks.

Nedenfor ser du rollebesetningen – med blant andre Jaz Sinclair, Patrick Schwarzenegger, London Thor, Chance Perdomo og Maddie Phillips  – reagere på nyheten om Gen V sesong 2. (Eller «kanskje» de bare skuespiller.)

Premieredatoen annonseres snart. Les forrige sak nedenfor.


Gen V klarer seg uten The Boys

The Boys er trolig en av de største superhelt-TV-seriene noensinne. Og definitivt den blodigste og morsomste.

Mens vi venter på The Boys sesong 4, har satiren – basert på tegneserien med samme navn – fått spin-off-serien Gen V. Jaz Sinclair (Paper Towns, Chilling Adventures of Sabrina) har hovedrollen som Marie Moreau som starter på Godolkin University (God U). Supe-skolen styres av Vought International; det skumle selskapet som skaper superhelter via stoffet kalt Compound V, for så å administrere og markedsføre dem.

Gen V Godolkin University God U Jaz Sinclair The Boys season 4 Amazon Prime Video Norway 730no 730 Agency Oslo

Jaz Sinclair som Marie Moreau på Godolkin University alias God U (Prime Video)

Da hun oppdaget kreftene sine for første gang, drepte hun foreldrene sine ved et groteskt uhell. Drømmen til Marie er å finne søsteren sin, som hun mistet kontakten med da de fikk fosterforeldre.

Tenåringen (som spilles av en 29-åring) blir kjapt en kjendis på skolen grunnet tragiske hendelser – som raskt eskalerer.

Nedenfor ser du redband-trailer for Gen V sesong 1.

I andre roller finner vi Chance Perdomo (også fra Netflix-serien Chilling Adventures of Sabrina) som Andre Anderson. Mens Lizze Broadway (ferske mid romkom Ghosted) spiller Emma Meyer som kan bli den bittelille superhelten Little Cricket.

Maddie Phillips (Netflix-serien Teenage Bounty Hunters) har rollen som Cate Dunlap. Hun må ha på hansker, fordi hun kan manipulere folks tanker ved å ta på dem. Patrick Schwarzenegger (sønnen til Arnold) spiller Luke Riordan alias Golden Boy, og Maia Jae Bastidas er den slu Supe-influenceren Justine. Godolkin University-dekanen Indira Shetty spilles av Shelley Conn (Netflix-serien Bridgerton).

Gen V Patrick Schwarzenegger Maddie Phillips Amazon Prime Video Norge 730no 730 Agency

Patrick Schwarzenegger som Luke Riordan alias Golden Boy og Maddie Phillips som Cate Dunlap (Amazon Prime Video)

The Boys-stjernen Chace Crawford (Nate i Gossip Girl) dukker opp som brødskallen The Deep. Vi får også igjen se Jessie T. Usher som A-Train og Jensen Ackles som Soldier Boy.

Vi skal ikke røpe mer av hva som skjer, men showet til Eric Kripke (Supernatural) og Seth Rogen-partneren Evan Goldberg (Superbad, Pineapple Express, This Is the End) blir kanskje den sykeste collegeserien du ser.

Gen V sesong 1 Maddie Phillips Chance Perdomo

Chance Perdomo og Maddie Phillips (Prime Video)

Gen V, i likhet med The Boys, er så blodig at de begge hadde blitt bannlyst i Norge for noen dekader siden. Selv om det er pakket inn tegneserieaktig – og med humor. Innhold som spiseforstyrrelse og selvskading kan for mange være triggering. Satire eller ei.

Prime Video-serien er dristig når det kommer til kritikken av kynisk kapitalisme. Noe som blir ekstra vågalt for en serie som lages for og av Amazon og deres gründer Jeff Bezos. (Som er god for 150 milliarder dollar.)

Gen V Jaz Sinclair Marie Moreau Lizze Broadway Emma Meyer Amazon Prime Video Norge 730no 730 Agency norway

Jaz Sinclair som Marie Moreau (Prime Video)

Hvordan er responsen på de tre første episodene av Gen V?

Det er lite sutring. Men la oss starte med Vanity Fair – som skuffes.

«Gen V tyr konstant til elendig humor i frykt for å miste oppmerksomheten vår. Til tross for serien beveger seg kjapt med svimlende selvtillit, er dette et merkelig selvbevisst, ubehagelig show. De forsøker alltid å dysse ned alvoret som om de trenger å bevise sin kulhet», skriver bladets anmelder. 

Gen V season 2 Chance Perdomo Andre Anderson Jaz Sinclair Marie Moreau Patrick Schwarzenegger Golden Boy Maddie Phillips Cate Dunlap Derek Luh Jordan Li

Gen V sesong 2 bekreftes (Amazon Prime Video)

Det blir helt andre boller fra The Guardian. De går for 4 av 5 stjerner.

«Under det tegneserieaktige gørret ligger en forsiktig intelligens som får det hele til å henge sammen. Det er dog ennå ikke mye karakterisering, selv om jeg ikke har kommet til slutten av serien. […] Forhåpentligvis vil lapskausen tykne litt med tiden. Inntil da er det nok bare å nyte denne ofte ekstraordinære turen som med glede bidrar til å fylle tiden frem til The Boys kommer tilbake.» 

Gen V London Thor Derek Luh Jordan Li gender-shifter Amazon Prime Video Norge 730no 730 Agency

London Thor som gender-shifter-Supe Jordan Li i Gen V sesong 1 (Prime Video)

The Telegraph er like henrykte og går for samme karakter. Samtidig som de kaster den ferske, ikke godt mottatte MCU-serien Secret Invasion med Samuel L. Jackson under bussen.

«Blodsprutede Galtvort [Hogwarts] er ikke for sarte sjeler. Tonen er livlig og luftig, selv om manuset utforsker brannfakkeltemaer som nettmobbing og transfobi. Dette er langt mer gjennomført enn Marvels seneste produksjon.»

Det blir også to tomler opp fra The Washington Post, som kaller den «et verdig tillegg til franchisen».

«Å se Gen V er absorberende og engasjerende. Det er bemerkelsesverdig hvordan serien klarer å balansere blodbad og humor med hjertet.»


Se også: Hvordan klarer Kim Kardashian seg i rollen som Siobhan Corbyn i American Horror Story: Delicate?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer