Hopp til hovedinnhold
NÅR DU FYLLER 16 ÅR OG MÅ VELGE OM HEKS IS LIFE ELLER EI (NETFLIX)

TRAILER: Netflix-serien om heksen Sabrina

OPPDATERT 18. DESEMBER: I kveld ga Netflix grønt lys til sesong 3 og 4. I april slippes sesong 2. Les den originale saken nedenfor.

Kalenderen viser oktober, noe som betyr at sesong tre av Riverdale er like rundt hjørnet. Men kanskje enda mer spennende er det at «søsterserien» Chilling Adventures of Sabrina også starter denne måneden.

Chilling Adventures of Sabrina er i likhet med Riverdale basert på tegneserier fra Archie Comics-universet. Serien produseres av de samme folkene, og streames i likhet med Riverdale via Netflix i Norge. 

I starten var det tenkt at seriene skulle ha en klar kobling til hverandre, mens det nå bare er tydelig at de eksisterer i samme univers. Sabrinas hjemby Greendale nevnes i Riverdale, og produsentene utelukker ikke at karakterer kan dukke opp i begge seriene.

Som navnet antyder møter vi her en mørkere variant av Sabrina Spellman enn den mange nordmenn kjenner, nemlig Sabrina the Teenage Witch, eller Heksen Sabrina som den lettbeinte komiserien het på norsk. 

Heksen Sabrina gikk fra 1996-2003, og hadde foruten Melissa Joan Hart i hovedrollen en spektakulær og sassy katt som i grunn stjal showet.

I den nye Netflix-adapsjonen møter vi Kiernan Shipka (18) fra Mad Men i rollen som Sabrina Spellman. Kjæresten Harvey Kinkle spilles av Ross Lynch (22), kjent fra Disney Channel og familiebandene R5 og The Driver Era.

Traileren til Chilling Adventures of Sabrina kom for få minutter siden.

Vi får ikke vite om firbeinte Salem er like fet som i forgjengeren, men både han og heksetantene Hilda og Zelda er heldigvis på plass.  Se traileren med norsk tekst her: 

Chilling Adventures of Sabrina har premiere 26. oktober.

Se også: Fantastic Beasts tar oss tilbake til Hogwarts

Nyeste saker fra 730.no

Les mer