Hopp til hovedinnhold
Seerne strømmer til Netlix for å se på Theo James (Netflix)

The Gentlemen sesong 2 skal være i gang

Theo James + narkodrama = sikker suksess?

The Gentlemen ble Netflix sin mest sette serie over helgen. 

Produsent Mark Helwig røper – til manges fornøyelse – at samtalene rundt sesong 2 av det ville (nesten The Boys-aktige) showet allerede har begynt. 

Med forebehold om at første sesong fortsetter å blidgjøre fansen og anmelderne. 

– Vi har startet prosessen for sesong 2. Det er noen forfattere vi har snakket med, absolutt mange diskusjoner med Guy om hva han kanskje vil gjøre i en ny sesong, hvilke ting å fokusere på. 

(Netflix)

TV-serien handler om Edward Horniman – spilt av kvinnebedåreren Theo James (født i 84)  – som plutselig arver et gedigent herrehus og gjev tittel etter sin nylig avdøde far.


Les også: 730.no ser Oscar live – Her er årets vinnere


Tradisjon tro er det noe uhyggelig som skurrer.

Spoiler ish: Edward blir gjort oppmerksom på at faren har sponset masseproduksjon av cannabis verdt flere hundre millioner pund under herrehuset til familien. Sjefen av imperiumet er Bobby Glass – som bruker sin datter Susie som stedfortreder. Sistnevnte spilles av et annet kjent ansikt fra tidlig 2000-talls tenåringsdrama, Kaya Scodelario. 

Edward og Susie havner i en usannsynlig allianse etter at førstnevntes bror skyter seg selv i foten latterlig mange ganger. 

The Gentlemen-serien er en spin-off av Guy Richie-filmen Gentlemen fra 2019.

Også i disse hovedrollene finner vi en uslåelig trio: Matthew McConaughey, Colin Farrell og Hugh Grant. Filmen følger imidlertid en amerikansk dealer bosatt i England som ønsker å selge bedriften sin. 

I denne omgang derimot blir vi bedre kjent med skuespillerne Kaya Scodelario (The Maze Runner, Skins) og Theo James (Divergent-trilogien, How it Ends). 

Theo spilte pikenes jens Four aka Tobias Eaton i Divergent-trilogien (Lionsgate)

Theo spilte pikenes jens Four aka Tobias Eaton i Divergent-trilogien (Lionsgate)

The Gentlemen-produsent Mark Helwig utelukker heller ikke at serien kan utvikles til å bli et større konsept med flere parallelle historier gående samtidig.

The Gentlemen-serien kan skape et slags univers, en Guy Ritchie-verden, som potensielt kan føre til en annen film, sier Mark.

I skrivende stund har The Gentlemen 84 % på Rotten Tomatoes fra seerne. 

Ingenting er altså bekreftet, men alt tyder på at The Gentlemen kommer til å få et grønt lys til vol 2. veldig snart. 

Sjekk ut traileren nedenfor. 

The Gentlemen streames på Netflix nå. 

Se også: Theo James til etterlengtet TV-serie 

Les mer