Hopp til hovedinnhold
Syndey Sweeney og Glen Powell i snart Netflix-aktuelle Anyone But You (Sony Pictures)
Syndey Sweeney og Glen Powell i snart Netflix-aktuelle Anyone But You (Sony Pictures)

Anyone But You til Netflix i april

OPPDATERT: Anyone But You slippes på Netflix 24. april som en del av streamerens Sony Pictures-avtale.

Forvent at Sydney Sweeney og Glen Powell tar nummer 1 på Netflix.

Kinosuksessen – løst basert på William Shakespeare-komedien Much Ado About Nothing – har med sang fra norsk artist 🇳🇴 Les nedenfor.


Sydney Sweeney og Glen Powell sin Anyone But You får tyn for trailer

Ikke døm en film etter traileren?

Syndey Sweeney Glen Powell Anyone But You

Romkom er tilbake i vinden? Anyone But You (Sony Pictures)

Det har vært mye blest rundt Sydney Sweeney og Glen Powells nye R-rated romkom Anyone But You allerede siden innspillingen startet før sommeren.

(Raunchy nok? Aldersgrense 17 år i USA. Men aldersgrense 12 år i Norge 🚩)

Sydney Sweeney Netflix Anyone But You Glen Powell Norge

BTS med Sydney Sweeney og Glenn Powell på settet (Sony)

Men ikke nødvendigvis på grunn av filmen i seg selv – eller at den litt glemte sjangeren romantisk NSFW-komedie gjør et slags comeback. Det var heller den gode kjemien som hovedrollene så ut til å ha på settet som sørget for mye av oppmerksomheten.

Så god at bildene fra settet til Anyone But You fikk folk til å spekulere om utroskap i kulissene 🥵

På starten av filmingen var Glenn Powell sammen med sin daværende kjæreste Gigi Paris. Euphoria-stjernen var – og er fortsatt – på sin side forlovet med restauranteieren og businessmannen Jonathan Davino.

Gigi Paris Glen Powell Sydney Sweeney
(Instagram/msgigiparis)

Men da bilder fra innspillingen i Australia dukket opp på nettet, begynte flere å lure på om det kanskje kunne være noe mer mellom kollegaene.

Kort tid etter ble det dog annonsert at forholdet til Gigi og Glen hadde tatt slutt flere uker før utroskapsryktene begynte å florere.

Sydney har senere også kommentert spekulasjonene.

– Det er en romkom. Det er dette folket vil ha! Glen og jeg bryr oss virkelig ikke om det. Vi har det så gøy sammen og vi respekterer hverandre så mye. Han er virkelig hardtarbeidende og jeg er hardtarbeidende. Vi gleder oss til presse-turneen og jeg forlot nettopp ADR med ham. Vi snakker sammen hele tiden, liksom, det er bare veldig morsomt, forklarte skuespilleren.

På bakgrunn av dette er det derfor flere som stusser over at kjemien til Anyone But You-duoen – og den angivelige RAUNCHINESS-en – ikke ser ut til å være til stede i filmen?

Glen Powell Sydney Sweeney Australia romkom 5
(Instagram/sydneysweeney)

Det er det i alle fall mange som mener etter de har sett traileren som nå har blitt sluppet.

«Glen Powell og Sydney Sweeney gjorde oss hekta med deres PR-drama, men på skjermen var kjemien deres så fjern som olje og vann», skriver en på X (tidligere Twitter).

«Sydney Sweeney fortjener en medalje for å være den første personen til å ha null kjemi med Glen Powell», lyder tilbakemeldingen fra en annen.

Men det er ikke bare det flere mener er mangel på kjemi som fører til at traileren dras på nettet.

En god del spør også hvor komedien er i det som skal være en R-rated romkom. I tillegg til at flere reagerer på musikkvalget…

Se flere reaksjoner på traileren nedenfor.

Se også: Sydney Sweeney forsvarer nakenscenene: – Har gjort meg selvsikker

Vi skal la deg dømme selv.

Sjekk ut traileren til Anyone But You nedenfor.

I andre roller finner vi for øvrig Alexandra Shipp, Michelle Hurd, Bryan Brown, Darren Barnet, Hadley Robinson, Dermot Mulroney, Rachel Griffiths og rapperen GaTa fra TV-serien Dave.

Se også: Timothée Chalamet får god hjelp med sin nye biopic – se hvem han skal spille

Sony Pictures-filmen er regissert av Will Gluck, og får kinopremiere 22. desember. Den trekker neppe mange til kinosalene, men siden Sony er et av de få studioene uten en streamer, går den trolig raskt til Netflix. Slik Sony gjorde med sin R-rated romkom No Hard Feelings med Jennifer Lawrence. 


OPPDATERT: Anyone But You har med låten «Bottle Rocket» fra norske  Jimi Somewhere. Benjamin, som han egentlig heter, sier til 730.no at han er rørt. Les mer i Instagram-innlegget til 730.no nedenfor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 730.no (@730no)

Les mer