Hopp til hovedinnhold
Euphoria Season 3 Sydney Sweeney Photo Call
Sydney Sweeney på premieren til Euphoria sesong 2 i Goya Studios i Los Angeles i 2022 (Jeff Kravitz/FilmMagic/HBO)

Sydney Sweeney: – Cassie fra Euphoria har gjort meg selvsikker

Sydney Sweeney støtter Sam Levinson – og er klar som Spider-Woman!

Euphoria-skaperen Sam Levinson (født i 85) har blitt kritisert for blant annet sexscenene i A24-serien til HBO.

Sydney Sweeney (født i 95) spiller tenåringen Cassie Howard, som er en naiv, seksuelt frisinnet cheerleader.

Mange reagerer negativt på at Cassie er toppløs i flere scener, og anklager Sam for å være spekulativ når han skriver noen av sine kvinnelige roller.

Sydney Sweeney er uenig i kritikken av serieskaperen, og mener at karakteren hennes i Euphoria har vært med å myndiggjøre henne som person irl.

Sydney Sweeney som Cassie Howard i Euphoria (HBO)

Sydney Sweeney som Cassie Howard i Euphoria (A24/HBO)

Den unge ringreven minner om at hovedrolleinnehaveren Zendaya, som hun kaller Z – og resten av de kvinnelige skuespillerne i serien – aldri ville godtatt at Sam Levinson fikk dem til å gjøre noe de ikke ville.

– Du har meg, du har Z, du har alle disse veldig viljesterke, selvstendige kvinnene. Hvis det er noe vi ikke føler oss komfortable med, eller vi ser noe som vi ikke liker, så sier vi ifra, forteller Sydney til Variety.

euphoria sesong 3 year 2028 Zendaya Sam Levinson Euphoria Rue 730no

Zendaya og Euphoria-manusforfatter/regissør Sam Levinson (Monica Schipper/Getty)

Hun er frustrert over alle påstandene og spekulasjonene om Sam Levinsons behandling av sine kvinnelige skuespillere fra folk som aldri har vært på Euphoria-settet.

– Det er tungt å se noen bli så fullstendig trashet av publikumet og mediene når ingen av dem faktisk er tilstede. [Men] vi er der, og åpenbart jobber vi fortsatt med serien og vi støtter fortsatt [Sam], forteller hun til Variety.

https://www.instagram.com/p/CucRYIGrA_M/?img_index=9

(Instagram/sydney_sweeney)

– Poenget er å gjøre folk ukomfortable og tenke utenfor boksen. Hva er ellers er vitsen med kunst? Nå føler jeg meg så fri og selvsikker. Og det har jeg funnet gjennom Cassie.

Sam Levinson har fått mer kritikk for NSFW-serien The Idol enn Euphoria. Men Sydney Sweeney ønsker ikke å kommentere den nye A24-serien med The Weekend og Lily-Rose Depp ettersom hun – faktisk – ennå ikke har sett den… (ANGIVELIG.)


Les også: Sydney Sweeney kjøper hus til 64 millioner kroner – som er et oppussingsobjekt – se bildene


sydney sweeney cassie howard nsfw euphoria julia carpenter spider-woman madame web 730no julia carpenter spider-woman madame web 730no

(Eric Ray Davidson/Variety)

Sydney Sweeney er snart kinoaktuell med flere filmer.

Høsten 2022 ble hun ferdig å filme sin Marvel-debut Madame Web, med Dakota Johnson i hovedrollen. Nå bekrefter Sydney ryktene om at hun har rollen som Julia Carpenter alias Spider-Woman. Noe som kler hennes mange år med trening som MMG-fighter.

sydney sweeney julia carpenter spider-woman madame web 730no

Sydney Sweeney er klar som Spider-Woman i live-action-film (Marvel Comics)

– Jeg friket helt ut, sier Syd da hun fikk rollen etter audition – som også inkluderte flere fysiske tester.

(Twitter/sydney_sweeney)

– Etterpå dro jeg rett til tegneseriebutikken og kjøpte hvert eneste blad med [Spider-Woman].

Superheltfilmer har slitt på kino i det siste, men Sydney er ikke bekymret.

– Jeg tror denne er annerledes enn hva folk forventer fra superheltfilmer, sier hun lurt.

Filmen tilhører Sony’s Spider-Man Universe, men Sydney legger til at hun håper at hennes rolle som Spider-Woman vil bli tatt videre til Marvel Cinematic Universe. (Kanskje hun der møter Zendaya som MJ.)

sydney sweeney cassie howard nsfw euphoria julia carpenter spider-woman madame web

(Instagram/sydney_sweeney)

Regien er ved britiske S. J. Clarkson. Hun laget piloten til Game of Thrones-forløperen Bloodmoon, som ble skrinlagt av HBO Max.  Madame Web har også med Emma Roberts (American Horror Story), Adam Scott (Parks & Recreation, suverene Severance) og Isabela Merced (Netflix-filmen Sweet Girl, neste Alien-film). Premiere i februar 2024.

Sydney Sweeney avsluttet nettopp filmingen av den Ridley Scott-produserte thrilleren Echo Valley med Julianne Moore i rollen som moren til Sydneys karakter Claire.

Euphoria– og The White Lotus-stjernen har selv, via sitt produksjonsselskap Fifty-Fifty Films, produsert sine to kommende filmer Anyone but You og Immaculate. I sistnevnte spiller hun mot The White Lotus‘ italienske Simona Tabasco.

Utenom Euphoria sesong 3 får vi også se henne i hovedrollen i nyinnspillingen av den erotiske sci-fi-klassikeren Barbarella.

Les mer