Hopp til hovedinnhold
zendaya angus cloud tribute instagram
Conor alias Angus og Zendaya (HBO)

Zendaya og Euphoria-stjernene hyller Angus Cloud

Euphoria-stjernene hyller sin avdøde kollega Angus Cloud.

OPPDATERT: Zendaya skriver et vakkert innlegg til sine 183 millioner følgere på Instagram om sin venn Conor Angus Cloud Hickey.

Les nedenfor.

zendaya angus cloud tribute instagram
(Instagram/zendaya)

«Ord er ikke nok til å beskrive den uendelige skjønnheten Angus (Conor)», skriver Zendaya.

«Jeg er så takknemlig for at jeg fikk sjansen til å kjenne ham her i livet, kalle ham en bror, se hans varme, snille øyne og lyse smil, eller høre den smittende latteren hans. (Jeg smiler nå bare jeg tenker på det.) Jeg vet at folk bruker dette uttrykket ofte når de snakker om folk de elsker… «De kunne lyse opp et hvilket som helst rom de gikk inn i»… Men jeg skal fortelle dere at han var best på det. Jeg vil gjerne huske ham på den måten. For alt det grenseløse lyset, kjærligheten og gleden han alltid klarte å gi oss. Jeg vil sette pris på hvert øyeblikk.»

«Mitt hjerte er hos moren og familien hans på dette tidspunktet. Vær snill og tålmodig ettersom sorg ser annerledes ut for alle.» 


Sydney Sweeney synes det er vrient å velge ord når hun poster innlegget nedenfor til sine 15 millioner IG-følgere.

sydney sweeney angus cloud tribute instagram zendaya
(Instagram/sydneysweeney)

«Angus du var en åpen sjel, med det snilleste hjerte, og du fylte hvert rom med latter. Dette er det vanskeligste jeg noen gang har måttet poste, og jeg sliter med å finne alle ordene. Du vil bli savnet mer enn du aner, men jeg er så velsignet som har kjent deg i dette livet, og jeg er sikker på at alle som noen gang har møtt deg føler det samme. Denne hjertesorgen er ekte, og jeg skulle ønske vi kunne hatt en klem og [7-Eleven-tur] til. All min kjærlighet til deg.» 


Angus Cloud – alias Fezco – har gått bort i en tragisk alder av 25. Nå tar kollegaer fra den kontroversielle hitserien til sosiale medier for å uttrykke sine kondolanser.

Teamet til den A24-produserte HBO-serien poster sine kondolanser på Twitter

«Vi er utrolig triste over å høre om bortgangen til Angus Cloud. Han var enormt talentfull og en elsket del av HBO- og Euphoria-familien. Vi uttrykker vår dypeste medfølelse til hans venner og familie i denne vanskelige tiden.»

A24 deler det samme bildet akkompagnert av et knust hjerte.

Drake, som er co-produsent for Euphoria, poster bilde av Angus med teksten «god sjel 😢🕊».

Euphoria-skaperen Sam Levinson minnes Angus.

Angus Cloud som Fezco aka Fez med regissør, manusforfatter og produsent Sam Levinson (HBO Max)
Angus Cloud som Fezco aka Fez med regissør, manusforfatter og produsent Sam Levinson (HBO Max)

«Det var ingen helt som Angus. Han var for spesiell, for talentfull og altfor ung til å forlate oss så tidlig», skriver Sam.

«Han slet også, som mange av oss, med avhengighet og depresjon. Jeg håper han visste hvor mange hjerter han rørte. Jeg elsket ham og jeg vil alltid elske ham. Hvil i fred og Gud velsigne familien hans.»

HBO Max Euphoria sesong 2 season 2 Zendaya Sam Levinson cast Angus Hunter
Sam Levinson med Hunter Schafer, Angus Cloud og Zendaya på visning av Euphoria sesong 2 (Jeff Kravitz/FilmMagic/HBO)

Javon Walton alias Wanna, som spiller Ashtray i Euphoria, poster et bilde av seg selv med Angus og skriver «familie for alltid ♥️».

javon wanna walton angus cloud forever family
(Instagram/onwardwanna)

På Instagram legger Javon til et koselig bilde av «brødrene» med caption «hvil i fred bror ❤️🕊️».

(Instagram/onwardwanna)

Alexia Demie – alias Maddie Perez – poster et svart bilde med hjerteknust emoji.

Lukas Gage, kjent for sin tilbakevendende rolle som Tyler Clarkson, poster et gruppebilde med teksten «Rip @anguscloud💔».

(Instagram/colamdomingo)

Colman Domingo – alias Ali Muhammed (Rues støttekontakt) – publiserer et bilde av Jacob Elordi, han selv og Angus Cloud fra et Euphoria-arrangement.

Under bildet skriver han… «Kunne ikke vært mer ekte, original og godhjertet. Digget denne gutten. Smiler alltid. Jeg håper denne følsomme sjelen har funnet fred. Sjekk om dine nærmeste har det bra.».

Kathrine Narducci, som portretterte Fezcos bestemor i begynnelsen av sesong 2, tar til Twitter.

«Du var en mild, vakker, sjel. Du forlot oss for tidlig.»

 

Storm Reid, som spiller Rues lillesøster Gia, deler også et hjertevarmt scene fra serien der Angus og kollegaen Maude Apatow (Lexi Howard) synger til «Stand By Me» av Ben E. King.

«tårene vil bare ikke stoppe», skriver hun på klippet hun deler på Instagram Story.

_________________________________________________________________________________________

Gigi Hadid deler video av seg selv og Angus under julekampanjen de gjorde sammen for Ralph Lauren Fragrances i fjor. 

Eksen til Zayn Malik skriver «Hørte nettopp om tapet av Angus. Jeg fikk bare jobbet med ham et par ganger, men jeg ble umiddelbart dratt inn av hans gode, milde sjel.» 

RnB-sanger Kehlani, som er fra samme by som Angus, deler et bilde av seg selv med en rørende tekst.

«Satt lenge med dette, du rista hele verden, men spesielt alle hjemme (Oakland, California). Dette er dypt, ord blir fattige når det treffer så nært på. Ikke mange ord i det større bilde. Jeg har ikke mye mer å si uten at den virkelige (Angus)  var mer sammensatt og solid enn TV-karakteren. Den personen fortjener å bli husket i sin helhet. Klem til alle mine patnas (venner) hjemmefra. Rett bønnene deres mot moren hans, mot familien hans. Jeg er glad i deg bror, energien dør aldri. Lenge leve deg🫀», skriver hun. 

(Instagram/Kehlani)

Senere legger «Nights like This»-sangeren til en kortere tekst i story. 

(Instagram/kehlani)

Angus Cloud er aktuell i kritikerroste The Line med Halle Bailey.

The Little Mermaid-stjernen deler bildet av seg selv med Angus nedenfor. Filmen har også med John Malkovich, Alex Wolff og Denise Richards.

angus cloud halle bailey
(Instagram/hallebailey)

Utenom The Line får vi se Angus Cloud i tre andre filmer fremover.

I Freaky Tales, som finner sted i Oakland på 80-tallet, spiller han mot Pedro Pascal og Ben Mendelsohn. Han er med i Dan Brown-thrilleren Your Lucky Day. Nylig avsluttet han filmingen av en ennå ikke navngitt skrekkfilm for Universal Pictures. Her spiller han mot Melissa Berrera fra Scream 5 og 6 (og TV-serien Vida) via Scream-regissørene Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett fra kollektivet Radio Silence.

Han spiller i den Pharrell Williams-prooduserte skateboarder-dramedien North Hollywood fra 2021 med Vince Vaughn.

Storesøster Chloe Bailey skriver på Twitter «wow angus cloud, borte altfor tidlig..hvil i fred engel.»

Billie Eilish deler et bilde uten caption av Angus på Instagram-story.

(Instagram/billieeilish)

Storebror Finneas hyller Angus på samme måte. Han legger til «Denne fyren var så talentfull og jeg elsket virkelig vibbene hans. Vårt tap.»

Les også: Hva skjer med Euphoria sesong 3?


Trenger du noen å snakke med? Ring 113 ved akutt fare. Hjelpetelefonen til Mental Helse kan nås døgnet rundt på på 116 123. Det samme kan Kirkens SOS på 22 40 00 40. Hvis du synes telefon er vanskelig kan du chatte anonymt på Sidetmedord.no

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer