Hopp til hovedinnhold
apple tv+ the changeling serie skrekk
LaKeith Stanfield returnerer til skrekksjangeren i The Changeling (Apple TV+)

The Changeling: Serverer skrekkelig eventyr for voksne

Den bestselgende boken The Changeling blir serie.

Kan man egentlig vite når man krysser over til et eventyr?

Det er spørsmålet som stilles i traileren til den nye skrekkserien The Changeling på AppleTV+. Selv om dette eventyr må sies å se se mer ut som et mareritt.

The Changeling er basert på den bestselgende fantasy/skrekk-boken til Victor LaValle fra 2017.

Her møter vi Apollo Kagwa som akkurat begynner å finne seg til rette i sitt nye liv som ektemann og far. Men dette er ikke et «så levde de lykkelig alle sine dager»-eventyr.

Plutselig begynner konen hans Emma å oppføre seg merkelig. Hun virker fjern og uinteressert i deres nyfødte gutt. Først virker det nesten som om Emma sliter med fødselsdepresjon, men det blir straks tydelig at problemene hennes er langt verre.

Før Apollo rekker å hjelpe henne, begår hun en utilgivelig handling – umulig for foreldre å forstå. Så forsvinner hun tilsynelatende i løse luften. Dette er starten på Apollos reise gjennom en skrekkelig fortryllet verden for å finne sin kone.

(Apple TV+)

I The Changeling, som kommer på Apple TV+ til høsten, spilles Apollo av skuespilleren og rapperen LaKeith Stanfiel (Get Out, Selma, Knives Out). I rollen som Emma finner vi Clark Backo (The Handmaid’s Tale, Supernatural).

Adina Porter (American Horror Story, True Blood), Alex Louder (Violent Night, The Originals), Jonelle Gunderson (The Shape of Water) og Malcolm Barrett (Dear White People) dukker også opp.

(Apple TV+)

Se også: Norsk stjerne skal spille mot Pedro Pascal i skrekkfilm fra skaperen av Barbarian

Bak manuset og adaptasjonen står serieskaperen Kelly Marcel (Cruella, Venom). Forfatteren av romanen – Victor LaValle – er også med på laget som produsent.

Sjekk ut den uhyggelige traileren til The Changeling nedenfor.

Serien har premiere 8. september på Apple TV+.

Se også: Endelig kommer den beste MCU-serien tilbake på skjermen 🔥

Les mer