Netflix viser superkrefter i ny serie – se trailer!

24. jan 2019 kl. 00:00

Cool kids (Netflix)

OPPDATERT 2. APRIL 2019: I kveld bekreftet Netflix at de har gitt grønt lys til sesong 2, som skal ha med de samme skuespillerne. Innspillingen starter i sommer. Les vår anmeldelse av sesong 1 her og les den originale saken nedenfor.

Denne gleder vi oss til! 

The Umbrella Academy
er basert på tegneserien med samme navn skapt av My Chemical Romance-vokalist Gerard Way.

Men det nye Netflix-showet virker ikke bare spennende fordi vi får et innblikk under topplokket til den kreative emo-rockestjernen. 

I hovedrollene finner vi blant andre Mary J. Blige og Ellen Page, i rollene som henholdsvis Cha-Cha (tidsreisende leiemorder) og Vanye Hargreeves; den eneste uten superkrefter – i en meget spesiell familie.

På samme dag i 1989 ble 43 spedbarn helt uforklarlig satt til verden av tilfeldige, ukjente kvinner som ikke hadde vist noen tegn til å være gravide. Syv av barna blir adoptert av en milliardær som skaper The Umbrella Academy, hvor han oppdrar og forbereder barna sine på å redde verden. Da nyheten om at faren deres har gått bort, gjenforenes de seks overlevende medlemmene for å løse mysteriet knyttet til hans død. Familien som ikke har hatt kontakt på lenge, begynner igjen å skli fra hverandre som følge av ulike personligheter og egenskaper – for ikke å snakke om den overhengende faren for en global apokalypse.

Traileren kom torsdag ettermiddag, og byr blant annet på «ny» musikk fra Gerard Way, som for anledningen covrer Simon & Garfunkel-låten «Hazy Shade of Winter». 


Her får du første ordentlige titt på The Umbrella Academy

The Umbrella Academy har premiere hos Netflix 15. februar. Første sesong består av 10 episoder. 

Se også: 6 ting vi vet om You sesong 2