Hopp til hovedinnhold

Skjødesløs #YOLO fra Carina Dahl

BLONDE HAIR / DON’T CARE (ROLF-ØRJAN HØGSET/DAWORKS)

Etter «NLTO (Not Like the Others)» og MGP-låten «Sleepwalking» kjører Carina Dahl opp hastigheten med «I Don’t Care». Igjen tar trønderen utgangspunkt i et forhold, som her henger i en tynn tråd. «You broke me down like Wall Street», synger Carina, dog uten å klage.

– Hvis man er sammen med noen som tror at de kan bare gjøre som de vil, så får man til slutt nok. Man finner ut at man faktisk ikke trenger dette mennesket, men klarer seg helt fint selv og trenger ikke å bry seg lenger, forteller 27-åringen til 730 når vi spør om singelen, som ble til for noen uker siden.

– Jeg hadde veldig lyst til å gjøre en mer up-tempo låt, da de to forrige var mer rolige.
Soundet er glad-pop man kan danse til nå mot sommeren, og jeg føler det er veldig meg. Jeg har jobbet med Elias Kapari og David Hedvall i Stockholm i mange år, så vi har lagt ekstra mye vekt på å jobbe fram det som er mitt sound.


«I Don’t Care» høres ut som den er inspirert av for eksempel Katy Perry, med en dose Carly Rae Jepsen?

– Inspirasjon får jeg overalt, og soundet ligger vel i samme gate. Jeg ville gjøre noe up-tempo uten at det ble dance, da blir det pop. Og disse jentene kommer jo med popmusikk, men har ingen spesiell referanse vi har gått etter. Vi lager alt fra scratch i studio og sitter og forsker på alt fra beats, lyder, akkorder som funker for det jeg vil formidle.

Påskeferien i Hemsedal ble avbrutt til fordel for «I Don’t Care»-shoot i Barcelona, hvor Carina nå befinner seg.

– Videoen blir fun-loving goodtimes, forsikrer Tigerstaden-gladjenta.

Hør Carina Dahls nye singel her:

Se også: FREDAGSFJAS: Carina Dahl

Nyeste saker fra 730.no

Les mer