Hopp til hovedinnhold
Beyonce renaissance premiere tina knowles forsvarer etter anklager om hudbleking
Mamsen til Beyoncé er mildt sagt forbanna (Parkwood)

Tina Knowles forsvarer Beyoncé etter anklager om hudbleking

Mammabjørnen Tina Knowles tar datteren i forsvar.

Nylig var det duket for førpremieren til konsertfilmen Renaissance: A Film by Beyoncé i Beverly Hills, som får norgespremiere denne uken.

På visningen av konsertfilmen dukket dronningbien opp i en litt annerledes look enn slik vi er vant til å se henne.

Beyoncé har nemlig fått seg en sølvblond sveis.

I tillegg er det en god del på det store internettet som lurer på om artisten kan ha bleket huden sin, da flere mener hun kunne passert som en hvit kvinne på bildene fra premieren.

Disse bemerkelsene synes derimot ikke Tina Knowles noe om.

Beyoncé Tina Knowles

(Parkwood)

På Instagram poster hun en snutt av Beyoncé og de mange kommentarene hun har fått til lyden av sangerens «BROWN SKIN GIRL».

Denne deles med et essay en lengre caption der mammabjørnen refser alle som måtte tro at datteren driver med hudbleking.

«Kom over denne i dag og bestemte meg for å poste den etter å ha sett alle de dumme, ignorante, selvhatende, rasistiske uttalelsene om at hun bleker huden og har platina blondt hår fordi hun vil være hvit. Hun gjør en film kalt Renaissance hvor hele temaet er sølv med sølvhår, sølvløper, sølvantrekk. Og dere idioter bestemmer dere for at hun prøver å være en hvit kvinne som bleker huden», begynner Ms. Tina Knowles.

Hun synes det er trist at flere velger å gi liv til dette narrative med hat og sjalusi.

«Duh, hun hadde sølvhår for å matche sin sølvkjole som et statement, klovner.»

Beyoncé Tina Knowles Matthew Knowles

Beyoncé med mamma Tina og pappa Matthew (Instagram/beyonce)

Tina fortsetter så med å fortelle at en kvinne fra TMZ angivelig skal ha kontaktet datterens hårstylist for å høre hva han mente om at folk tror Beyoncé prøver å fremstå som hvit.

«Vel, det fikk blodet mitt til å koke. At denne hvite kvinnen følte seg så komfortabel med å diskutere hennes [Beyoncé] svarthet. Men det som er virkelig skuffende er andre svarte mennesker. Ja, dere idioter på sosiale medier. Dere lyver og later som dere er så ignorante at dere ikke vet at svarte kvinner har brukt platinablondt hår siden Etta James-dagene.»

Beyonce Cadillac Records etta james

Beyoncé som Etta James i biopic-filmen Cadillac Records fra 2008 med Adrien Brody (Sony Pictures)

Se også: Selv ikke Blue Ivy er immun mot nettroll – slik svarer 11-åringen

Deretter deler mamsen at hun nettopp har søkt opp alle de vakre og talentfulle svarte kjendisene som har hatt platinablondt hår tidligere.

«Det gjelder omtrent alle av dem på et eller annet tidspunkt. Prøver også alle de å være hvite? Jeg lei av at folk angriper henne hver gang hun jobber hardt for noe som representerer hennes arbeidsmoral, talent og motstandsdyktighet. Så kommer dere triste små hatere rundt hjørnet. Sjalusi, rasisme, sexisme og dobbeltmoral. Dere foreviger disse tingene. I stedet for å feire en søster eller bare ignorere henne hvis dere ikke liker henne. Jeg er lei av dere tapere.»

Tina Knowles avslutter så med å si at datteren antagelig kommer til å bli forbanna på henne for å dele denne posten.

Men nå er hun altså så lei at hun ikke klarte å motstå fristelsen.

«Denne dama bryr seg om sine egne saker. Hun hjelper folk der hun kan. Hun løfter opp og promoterer svarte kvinner og underdogs hele tiden», skriver hun til slutt.

Se hele innlegget nedenfor.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Tina Knowles (@mstinaknowles)

Se også: Khloé Kardashian blir anklaget for blackfishing – igjen

Les mer