Hopp til hovedinnhold
En ikonisk mor og datter-duo (Kevin Mazur/WireImage for Parkwood)

Blue Ivy Carter svarer på dansekritikken

Selv ikke Blue Ivy er immun mot nettroll.

Beyoncé avslører at datteren brukte negative kommentarer som motivasjon for å forbedre dansestilen under Renaissance World Tour.

Dronningen kan også røpe at hun i utgangspunktet ikke ønsket å ha datteren med på scenen.

Blue Ivy Carter (født i 12) har siden januar begitt seg ut på nye eventyr med mamma Beyoncé. Det hele begynte 21. januar da 11-åringen ble med Bey på scenen i Dubai under den Grammy-nominerte låten «Brown Skin Girl».

(Instagram/beyonce)

Noen måneder senere fikk Blue muligheten til å vise seg frem som bakgrunnsdanser på turné med moren. Dette fanget oppmerksomheten til fansen og snutter av mor-datter-duoen sirkulerte på sosiale medier i hele mai.

Les også: Jay-Z deler sine tanker om viralt dilemma

Det overrasket dessverre ikke at folk var kjapt ute med å klovne den New York-fødte 11-åringen. Flere tok til IG for å kalle Blue en flop sammenlignet med moren.

I et klipp fra den kommende konsertfilmen Renaissance forteller Beyoncé at Blue fikk øye på negative kommentarer rettet mot dansestilen hennes.

Blue brukte imidlertid kritikken som motivasjon for å jobbe enda mer med trinnene sine – hun er virkelig sin mors datter.

Bey innrømmer også at hun ikke var særlig begeistret over ideen at datteren skulle opptre på scenen. I et annet klipp forklarer hun at en scene foran tusenvis av mennesker ikke er et aktuelt sted for en 11-åring.

«All Night»-sangeren legger til at hun nesten besvimte første gang hun så Blue på scenen.

– Hun fortalte meg at hun var klar til å opptre, og jeg sa nei.

Beyoncé forklarer at hun i utgangspunktet ikke ønsket å ha Blue med på scenen, men til slutt måtte vike for den ambisiøse 11-åringen som ikke tok nei for et svar.

En skulle nesten trodd det var umulig å kritisere Blue Ivy i disse dager. Vi bør minnes hvor skeis det gikk for Karrueche Tran da hun forsøkte å gjøne med afroen til Blue i 2014.

Les også: Beyoncé går til rettssak over varenavnet Blue Ivy

Twitter alias X går hardt ut mot troll som finner glede i å latterliggjør Blue.

Blue kan imidlertid trøste seg med at hun fremdeles er den yngste personen på topplistene til Billboard. I 2012 slapp Jay-Z låten «Glory» hvor en nyfødt Blue gråter i bakgrunnen.

(LIFE + TIMES)
Beyoncé og Blue anno 2012 (LIFE + TIMES)

I 2019 ble hun dessuten tildelt låtskriverpris for «Brown Skin Girl», som ble utgitt ut som en del av soundtracket til Løvenes Konge-rebooten.

Noe forteller oss at det er mye bra i vente fra Blue.

Les også: Blue Ivy Carter (7) vinner låtskriverpris

Nyeste saker fra 730.no

Les mer