Hopp til hovedinnhold
JAVIER BELTRAN OG ROBERT PATTINSON (REGENT)

– Homosexen med Robert Pattinson var smertefull

Når det kommer til filmstjerner er britiske Robert Pattinson en fersk favoritt hos mange jenter, som – sammen med hans homofile fanbase – nå kan glede seg.

I kommende «Little Ashes» kaster 22-åringen klærne sammen med en spansk mann.

Pattinson har rollen som den nysgjerrige og eksperimentelle, spanske kunstneren Salvador Dali (1904-1989), som blir involvert med dikteren Federico Garcia Lorca, spilt av Javier Beltran.

Noe som innebærer en ny form for filmsex for Twilight-stjernen.

I aprilnummeret av GQ forteller London-gutten at innspillingen av Little Ashes ble en utfordring.

– Og her er jeg med Javier (Beltran), som spiller Lorca, i ferd med å gjøre en ekstremt hardcore sexscene hvor jeg skal ha et nervøst sammenbrudd etterpå. Og fordi vi begge er (heteroseksuelle), virker det vi gjør helt latterlig, sier Pattinson.

– Å forsøke å gjøre det doggystyle. Å forsøke å ha et nervøst sammenbrudd mens man gjør det doggystyle. Og det var ikke engang et lukket sett. Det var flere spanske elektrikere som flirte for seg selv.

Mens briten pryder GQ-omslaget, har hans spanske «partner» fått coveret av homsebladet Out.

Beltran er ikke helt enig med Pattinson når det kommer til de intime scenene.

– Vi hadde ikke noe problemer med seksualiteten. På settet var det mindre viktig enn følelsene. Sexscenene er nydelige, tragiske og smertefulle.

Robert Pattinson og Hugh Jackman fant tonen i Tokyo.

Traileren til Little Ashes:


Little Ashes har blitt vist på flere festivaler, og får offisiell premiere i USA mai, men på et begrenset antall kinoer, muligens grunnet noe av innholdet.

Filmen starter i en rekke europeiske land fra og med neste måned. En norsk premieredato er i skrivende stund ikke annonsert.
Da den amerikanske kanalen E! ønsket å finne ut hvilken mannlig skuespiller flest ønsket å se naken, ble det soleklar seier til Robert Pattinson, som knuste sertifiserte kjekkaser som Johnny Depp, Daniel Craig og Hugh Jackman.

Når det kommer til kvinner som kvinner syns er mest sexy, må Jessica Alba og Scarlett Johansson se seg slått av den fortsatt forholdsvis ferske Megan Fox.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer