Hopp til hovedinnhold
CHRIS BROWN THE MILF-HUNTER (INSTAGRAM)

Chris Brown: – Jennifer Lopez kan få’n… 70 år, jeg bryr meg ikke

CHRIS BROWN THE MILF-HUNTER (INSTAGRAM)

Breezy byr på full sjarmoffensiv i forkant av plateslippet – og forhåpentligvis lytter Jennifer Lopez.


Bronx-veteranen gjester nemlig Chris Brown-dokumentarfilmen 
Welcome to My Life, noe han er godt fornøyd med.


– Jeg setter mye mer pris på henne, sier Chris til Power 105,1.  


– Hun kunne bare sagt «nei, jeg er opptatt akkurat nå». Det hun sa kom fra hjertet, og jeg respekterer henne mye mer.


Apropos respekt; 28-åringen forteller at han gjerne vil
smash gå til sengs med den 48 år gamle tobarnsmoren.


– J.Lo er
bad… Jeg vil bare at hun skal vite at jeg ble litt stiv da jeg var med på den vesle konserten (veldedighetsshowet for Puerto Rico med Jay-Z og Jennifer) fordi det var mange mennesker bak der og jeg var nervøs. Hendene mine var svette… Jeg sa hei… Men jeg liker deg og jeg vil ha deg…

Dette til tross for at
Jennifer er sammen med baseballstjernen Alex Rodriguez?

– Åh, vet du hva, playboy? Unnskyld, sier Chris i tilfelle Alex hører på radiointervjuet.

Småbarnsfaren går dog kjapt tilbake til det viktige.

– (Men) hun kan få den når som helst. 70 år gammel, jeg bryr meg ikke. Hele veien!

A post shared by Angie Martinez (@angiemartinez) on

På spørsmål om han snakket med eksen Rihanna før han slapp dokumentaren sin, så svarer han kort.
 
– Det er irrelevant nå. Filmen er ute.
 
I neste uke gir Chris Brown ut sitt 8. album
Heartbreak on a Full Moon.

Settet har raust nok 45 låter, med gjestefesten Yo Gotti, A Boogie Wit Da Hoodie, Kodak Black, Ty Dolla $ign, Usher, R. Kelly (hehe), Jhené Aiko, DeJ Loaf, Lil Yachty, Gucci Mane, Future og Young Thug. Musikken er laget av blant andre Scott Storch, Boi-1da, Soundz, Cardiak, OG Parker og Timbalands tidligere partner Danja.  

 
Apropos Scott Storch… Hva skjedde? 

Les mer