Hopp til hovedinnhold
Ariana Grande får neppe besøk fra Fidel Henriquez i tiden fremover (John Shearer/Getty)
Ariana Grande får neppe besøk fra Fidel Henriquez i tiden fremover (John Shearer/Getty)

Mann besatt av Ariana Grande dømt til fem års besøksforbud

Ariana Grande puster trolig lettet ut.

En mann som i lang tid har forsøkt å møte Ariana og moren Joan Grande er nå dømt til fem års besøksforbud (restraining order).

Fidel Henriquez må holde seg 100 yards (ca. 90 meter) unna Ariana Grande og moren frem til 5. mai 2025.

20 år gamle Fidel kan ifølge E! heller ikke nærme seg deres hus og biler, eller ta kontakt med dem på noen måte. Inkludert meldinger via telefon eller nettet.

Den besatte tilhengeren har lenge ønsket å møte Ariana. I mars kom mannen seg inn på tomten til moren ved å følge etter et bud som leverte en pakke til huset.

Fidel skal ha rotet gjennom søppelkassen til moren mens han snakket med seg selv. Til tross for å være en fan, hadde han med notater hvor han skrev at han følte en trang til å drepe stjernen.

Mannen skal også ha kommet seg til Arianas hus og ringt på døren. En av Aris ansatte fortalte at sangeren ikke var hjemme, for så å ringe politiet. Fidel skal ha spyttet på den ene politibetjenten.

(Instagram/arianagrande)

(Instagram/arianagrande)

Besøksforbud brukes for å forebygge vold og trusler. Dette skjer ved å nekte en person å oppholde seg nær eller kontakte en person. Forbudet kan ilegges dersom det er grunn til å tro at en person vil begå en straffbar handling overfor en person. Eller forfølge en person. Den forbudet retter seg mot kan forbys å oppholde seg på et bestemt sted, forfølge, besøke eller kontakte en person.

Før jul ble en mann dømt til et års fengsel for å ha tatt seg inn på tomten til Kylie Jenner.

Se også: Joan Grande vs. Elon Musk

Hyggeligere nyheter om Ariana Grande: I karantene med ny kjæreste?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer