Hopp til hovedinnhold
BAD GIRL BERGAN <3 (JOHANNA SIRING/WARNER)

♫ Arigato, motherf***er! Julie Bergan orker ikke slitsomme gutter

BAD GIRL BERGAN <3 (JOHANNA SIRING/WARNER)

«Arigato» er egentlig en høflig måte for japanere å si «tusen takk» på, men norske Julie Bergan bruker selvsagt uttrykket med en ironisk snert.

22-åringen slipper i dag sin kanskje tøffeste singel hittil, hvor hun parkerer slitsomme fuckboys. 

 Låten handler om en fyr som så absolutt skal passe på meg, og ikke lar meg gjøre som jeg vil. Det kan være fint med forhold i en ung alder, men samtidig er det nå man er ung og skal utforske, lære og se verden. Derfor funker det ikke med en overbeskyttende type, ass. Så da sier jeg bare: «Arigato, later duuuude!» til han, forteller Julie til favorittnettstedet sitt. 



Sjekk ut den ferske Kid Joki-produserte singelen under, og vår lille prat om «Arigato» og #LIVET nedenfor 
♥ 


 


Den nye singelen din er vill!<333 Hvorfor japansk? 
 
– TUUUUSEN TAKK <3 Jeg har begynt å studere japansk på si, så da ble det bare veldig naturlig. Neida. Det er vel egentlig ganske tilfeldig. Men vi synes Arigato var et fett ord, også passer det til handlingen i låten. Dessuten mye gøyere å si «Arigato» enn «Thank you very much». Visuelt føler jeg at jeg får mye mer ut av «Arigato» også.

Julie B! Som du bare heter hos oss nå… Blir det mer rap fra deg? Ga Karpe Diem-suksessen deg blod på tann? 
 
– Hey heyyyyyy! Det skal dere søren ikke se bort i fra. Alltid drømt om å få være litt rapper også, og når det ble så bra respons på Karpe-remixen blir jeg jo enda mer gira vett! Så jeg vil nesten si med sikkerhet at det ikke er siste gang dere får høre meg spytte noen bars om eksen min fra 6. klasse. Mats får gjennomgå, ass.

Fortsetter under #ønskereprise

 


Har fanbasen ditt et navn ennå? Hvis ikke – hva vil du at de skal kalle seg? 
 
– Nei 🙁 Aner ikke. Ikke så mange fete fanbase navn til mitt navn egentlig. Kunne jo kanskje vært noe som Julistars? Juliebers? Berganere? Hustlers? Nei, søren ikke lett. Forslag?

Hvordan har det vært å jobbe med det unge geniet Joakim Haukaas alias Kid Joki?
 
– Bare glede å jobbe med Joakim. Alltid en god og chill vibe med han, så det er fett å være i studio sammen. Ler ca. like mye som vi jobber, men det blir musikk ut av det også! 
 
Hvordan står det til på kjærlighetsfronten? Fortsatt singel? Hehehehehe
 
– Det går veldig bra (dårlig). Fortsatt like singel og fri. Er dog ganske god til å sjekke opp boys på den gammeldagse måten (gi beskjeder på servietter, spørre dem rett ut om de vil på middag med meg osv), så har steppet opp gamet. Ikke at jeg har fått noe forhold ut av det hittil, for har kun turt i utlandet så langt. Men det er en start, og nå kommer jo sommeren. Da er det jo mye gnister i lufta! Hehe.

Fortsetter under

uber lyfe 🚨

Et bilde publisert av JULIE BERGAN (@juliebergan)

Indeed! Hva er det kuleste som har skjedd siden sist vi pratet med deg?
– Hmm.. Jeg har jo gjort mye av det som jeg sa jeg skulle gjøre fremover sist. Blant annet vært på turné med Jess Glynne (noe som var helt sjukt fett). Har også feiret 17. mai i LA for første gang, sunget med Tinie Tempah, skrevet masse nye kule låter og fått en ny koffert som jeg synes er skikkelig fin :):):)
Shit, du må vise oss kofferten altså. Hva gleder du deg aller mest til i sommer? 
 
VG-Lista på Rådhusplassen (og hele turnéen), Stavernfestivalen, gigs i Danmark & Tyskland og generelt alle spillejobber jeg har. Ingenting jeg elsker mer enn å være på scenen!!!! Som om jeg ikke får nok musikk med spillejobbene mine, skal jeg på Roskilde for første gang (med familien<3) også håper jeg at jeg rekker et par dager på Slottsfjell. 

Sees på Roskilde! <3

Se også: Tynn norsk duo ville ikke gi bort «gullbabyen»

Les mer