Hopp til hovedinnhold

Zombieland-skaperen tilbake med Aziz Ansari

JESSE & AZIZ (Columbia Pictures / Media Rights Capital)

Ruben Fleischer er mannen som i 2009 skjenket verden en ny kultfavoritt i form av Zombieland. Nå er han straks tilbake med komedien 30 Minutes or Less. Fleischer har nok en gang fått med seg Jesse Eisenberg, som i Zombieland-kjølvannet har fått enorm suksess med Oscar-vinneren The Social Network (og kinoaktuelle Rio).

Men zombier og nerder til tross; den virkelig grunnen til at vi er spente på denne er naturligvis Aziz Ansari. Morogutten med stor M, fra blant annet Parks & Recreation og Get Him to the Greek, behøver ikke gjøre noe annet enn å sette navnet sitt på coveret for at vi skal gidde å se filmen.

Legg til det faktum at superdouche Danny McBride (Eastbound & Down og Your Highness) også er med i rollebesetningen, så har forventningene våre allerede passert «spent» og nesten lagt seg på «må sees»-nivå.

Fortsetter under traileren.


I actionkomedien treffer vi pizzabudet Nick (Eisenberg) som kidnappes av to thugs (McBride og Nick Swardson, sistnevnte fra Grandma’s Boy). De spenner på Nick en bombe og gir han ni timer på å rane en bank før de detonerer. Nick ser ingen annen utvei enn å involvere sin kompis (Ansari), og sammen må de hamle opp med ytterligere hinder som flammekastere, nedlagte tvillingsøstre, leiemordere og politiet.

Selv om hverken plot eller trailer klarte å overbevise oss helt, så har denne filmen altfor mange morsomme mennesker involvert til at det skal bli en kjedelig opplevelse. Vi ser frem imot 30. september, da 30 Minutes or Less har norsk kinopremiere.
Se også: Hvem er Aziz Ansari?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer