Hopp til hovedinnhold

Zlatan tilbake hos Kimmel: – Rike folk kjøper ikke IKEA-møbler, smarte folk gjør det

Sitatmaskinen Zlatan Ibrahimović var som alltid i slaget da han gjestet Jimmy Kimmel i natt, selv om han ikke bød på like mange gullkorn som under fjorårets besøk. Det skal dog godt gjøres – se ønskereprise fra 2018-praten her.

37-åringen fra Malmø forteller Jimmy litt om sitt nye California-liv. Han og samboeren Helena Seger (47) leier fortsatt kåk i sin nye hjemby Los Angeles, og til tross for at Zlatan var tydelig på at han ønsket et ferdig møblert hjem, gikk Helena for et hus uten møbler. Da ble det strake vegen til IKEA, en bedrift svensken selvsagt støtter. Megleren blir overrasket over at såpass velstående folk velger billigvarer fra IKEA, men som Zlatan forklarer – rike folk gjør det kanskje ikke, men intelligente folk gjør det.

Zlatan lærer også Jimmy korrekt uttale av IKEA – se video nedenfor.

LA Galaxy-spilleren utelukker ikke at han kan ende opp i Hollywood etter endt karriere, men det må i så fall bli som actionstjerne, ikke noen A Star is Born-aktige filmer, som Kimmel også foreslår etter å ha luftet idéen om Zlatan som Bond-skurk.

Zlatan og Helena (som har vært sammen i 16-17 år) har to barn sammen. Pappa vil ikke presse sønnene på 10 og 12 år til å bli fotballproff som ham, men vil likevel at de skal trene hardt – Zlatan liker nemlig ikke late folk.

Luringen forteller også om et veddemål han tapte mot David Beckham. Se hele praten her: 

Zlatan til Jimmy Kimmel: – Jeg gjør deg til stjerne!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer