Hopp til hovedinnhold

Zayn Malik røyker weed og fester med strippere

Et innlegg delt av Zayn Malik (@zayn)Zayn Malik har på ekte kvittet seg med boyband-stempelet. Denne gangen via lettkledde kvinner, shotting og weed-røyking. Tidligere i dag slapp tenåringsidolet musikkvideo til samarbeidet mellom ham og PARTYNEXTDOOR.

Se også: PARTYNEXTDOOR kliner med Kylie Jenner i sin nye musikkvideo

Den anerkjente avisen The Sun melder om utførelser av sex-handlinger, overdreven drikking og dopbruk. Samt at Gigi ikke var å se, så hvordan går det egentlig med forholdet???

The Sun gir hele verden gåsehud, gang på gang.

LOL (SKJERMDUMP VIA THESUN.CO.UK)

(Hadid-jenta hadde som kjent hovedrollen i videoen til debutsingelen «Pillowtalk», fra januar 2016.) 

Snutten er laget av Calmatic, som blant annet har jobbet med Kendrick Lamar, Jhené Aiko og Anderson .Paak. Til Rolling Stone forteller regissøren at han aldri hadde vært i London, før han skulle spille inn videoen til Z.

– Jeg lå og sov i L.A. da jeg fikk en telefon fra Luti Media og Zayn’s management klokken 7AM. De ba meg hoppe på det neste flyet til London. Det var min aller første gang i London, så jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente. Da jeg kom dit møtte jeg Zayn i kåken hans, og han sa at han ville ha den villeste hjemmefesten tenkelig. Så da inviterte vi alle vi kjenner og lot kameraene rulle. Resten er historie.

Videoen er skutt i britens 40 millioner kroners-villa i London, med kameraet til Lana Del Rey. Lurer på hvor mye hun tar betalt. (Neida.)

For anledning «vill husfest» fikk Zayn seg en ny tattis, leide inn et par strippere, kjøpte inn en hel del alkohol og narkotika, festet til de tidlige morgentimer og endte opp med en ape på skulderen. Angivelig skal naboene ha klaget.

Se videoen til «Still Got Time» feat. PARTYNEXTDOOR:

Bradford-badboyen slapp også en liten EP i dag, med fem remikser av «Still Got Time». Den finner du på Spotify her.

Se også: Her er den sexy (?) videoen til Zayn og Taylor Swift

Nyeste saker fra 730.no

Les mer