Zara Larsson «Give A Fuck» om kondom

12. nov 2018 kl. 00:00
(GARETH CATTERMOLE/GETTY FOR (DUREX)RED) 
(GARETH CATTERMOLE/GETTY FOR (DUREX)RED) 


Som du kanskje vet – og muligens har erfart – er unge nordmenn fortsatt på klamydia-toppen i Skandinavia.


Zara Larsson skal slå et slag for at flere har sikker sex.


Altså ikke not one fuck given? Korrekt.


I forbindelse med verdens AIDS-dag 1. desember, oppfordrer svensken derfor nordmenn til å «Give a Fuck» – og samtidig støtte kampen mot AIDS.

View this post on Instagram

😍SEX AND CONDOMS😍 So happy and proud to be working with @durexglobal and @red in the fight against AIDS by raising money for health education and access to sexual health services for young women in South-Africa. Sex is nice and so are condoms🍌 Let’s use our voices on social media to spread the love and show that we #GAF about ending AIDS. Link in bio 🍌#havesexsavelives #ad

A post shared by Carl Martin (@carlmartinegg) onI Norge fronter Carl Martin Eggesbø – Eskild i
Skam – kampanjen på Instagram. Han har blant annet stilt spørsmålet: Hvilke dårlige unnskyldninger har du brukt eller hørt for og ikke bruke kondom?

Svarene som følgerne til Carl Martin ga, var av variert kvalitet. Her er noen av dem:

– Gutter kan ikke bli gravide…
Pikken min ser stygg ut med kondom… Dusjer du med paraply?… Jeg har blitt sparket så mange ganger i ballene at jeg ikke kan få barn eller seksuelt overførbare sykdommer lenger…. Å bruke kondom er som å spise godteri med papiret på…. Jeg vet ikke hvordan jeg setter på en kondom…. Sædceller sover på natta… Vil du virkelig bruke kondom? Jeg har ikke brukt det på åresvis… Jeg er hvit og seksuelt overførbare sykdommer kommer bare fra minoriteter… Hvis jeg blir smittet av en seksuelt overførbar sykdom, da er det meningen… Det får pikken min til å svette skikkelig.


Zara har vært aktiv i debatten om sikker sex i mange år, og sammen med Carl Martin ønsker hun og åpne dialogen blant unge nordmenn.

I tillegg har Durex og den globale organisasjonen (RED) inngått et samarbeid til støtte for AIDS-saken. Alle nordmenn som nå kjøper Durex-produkter, støtter kampen mot AIDS i Sør-Afrika. 

Midlene som kommer inn ved salget av Durex-produkter, vil gå direkte til et prosjekt i Sør-Afrika, hvor 7,2 millioner mennesker lever med med HIV-smitte i dag.Konklusjonen er altså: Bruk kondom, bro.

PS: Insta-klassiker fra Zara:

View this post on Instagram

To all the guys saying “my dick is too big for condoms” TAKE A SEAT

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Sjekk ut Zara Larssons nye singel!