Hopp til hovedinnhold
JERRY J, CARDI B & ZACH G (FUNNY OR DIE)

Zach Galifianakis er tilbake: Se Cardi B avbryte intervjuet med Jerry Seinfeld

JERRY J, CARDI B & ZACH G (FUNNY OR DIE)
 

Den nye runden med
Zach Galifianakis’ kleine intervjuserie
Between Two Ferns er tilbake – og det er fortsatt kleint.


Denne gangen er gjesten Jerry Seinfeld, noe Zach ikke er så begeistret over. Han vil heller ha noen som er relevante i dag, fremfor 90-tallet.

Heldigvis dukker Cardi B opp en liten tur for å redde showet, slik at Jerry (eller som Zach kaller ham; Jerry J – for jew) må sitte på en kasse.
Bronx-rapperen er fortsatt veldig gravid. Terminen er neste måned.
PS: Jerry tyner Zach ganske bra tilbake.– Hvis de bare laget én The Hangover og ikke de andre to, tror du The Hangover ville bli sett på som en komedieklassiker?, spør Jerry og kaller The Hangover 2 og 3 for «cash-grabs».Zach svarer at han gjorde 2-ern fordi tanten hans måtte ha penger til hjertetransplantasjon, mens han sa ja til 3-ern fordi onkelen trengte penger til å bygge ny yachtklubb da den første brant ned.
Se pute-TV:
 
 
PS: Anklagene om Offsets utroskap fortsetter – og Cardi tar seg tid til å svare ryktespredningen.  Via Twitter hevder en fyr at Migos-medlemmet ligger med en stripper som heter Jade. Tweeten har 4600 retweets og 13 800 likes. Cardi svarer at folk vil heller tro på en løgn enn sannheten fordi løgnen er mer spennende.
 
Forrige runde Between Two Ferns gjestes av Hillary Clinton: Se her  
 
Se også: Justin Bieber som gjest hos Zach: – Skal du noen gang IKKE lage drittmusikk?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer