Hopp til hovedinnhold

Zac Efron-filmen om Ted Bundy ser forstyrrende koselig ut

ZAC OG TED (VOLTAGE PICTURES)

Ted Bundy var så sjarmerende at folk hadde vanskeligheter med å tro på at han begikk (minst) 30 drap på 1970-tallet. Denne uken kom Netflix med en dokumentarserie om seriemorderen, og senere i år får vi en spillefilm basert på livet hans – og livene han tok. 

High School Musical-stjernen Zac Efron stiller som en ekstra smooth versjon av Ted Bundy. En uventet casting, men Efrons mjuke fremtoning gjør det kanskje ekstra vanskelig å tro at hovedpersonen er i stand til å være så grusom? 

Den første traileren til Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile er forstyrrende triviell. Filmen fremstår nesten som en kosefilm om en kjekk bad boy, noe de trolig gjør for å understreke poenget. Ted Bundy var et monster, uansett hvor hardt han prøvde å fremstå som uskyldig. 

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile er skapt av Joe Berlinger – samme mann som laget den nye Netflix-dokumentarserien om Ted Bundy. Filmen fortelles fra kjæresten Elizabeth Kloepfers synsvinkel, spilt av Lily Colins. Kaya Scodelario, John Malkovich og Jim Parsons stiller også i mindre roller.

Se første trailer her: 

Se også: HBO sjokkerer publikum med ny Michael Jackson-dokumentar

Les mer