Hopp til hovedinnhold
KIAN 'N' JC 

YouTubes svar på Jackass til Norge

KIAN ‘N’ JC  (ACOMIC SOUL)

Om du er fan av YouTubere anbefaler vi deg å sette av torsdag 23. juni i agendaen umiddelbart! Se informasjon om forsalget nederst i saken. 


YouTube-sensasjonen Kian and JC er endelig klare for deres aller første verdensturné, kalt «DON’T TRY THIS AT HOME!». Duoen kommer rett fra oppvarmingen i hjemlandet med «Tour Before the Tour», som gikk for fulle hus over hele USA.

I skrivende stund har felleskanalen deres alene 2,1 millioner abonnenter og over 170 millioner avspillinger – tar vi med Kian og JCs personlige kanaler har gutta til sammen nesten 8 millioner abonnenter på YouTube, og rundt en halv milliard (!) visninger til sammen. Kian and JC rocker også Instagram med 7 millioner følgere kombinert. Her snakker vi om å ta over sosiale medier, gitt!

Fans har lenge ventet på at de skal komme til Norge, og Acomic Soul deler i dag de gode nyhetene via 730. 

– YouTube regnes på mange måter som verdens største TV kanal – og Kian og JC er med sin Jackass-humor og enorme sjarm blant de raskest voksende YouTube-stjernene. Vi vet det er MANGE «YouTubere» som har gått og ventet på denne nyheten! sier Kasper Steen, PR- og presseansvarlig i Acomic Soul.
 


La oss ta deg med på berg- og dalbane-reisen deres:


Kian Lawley (20) og JC Caylen (23) fikk en kickstart via YouTube i 2010, da begge opprettet hver sin solo-kanal. Hovedfokuset var å underholde seerne. Da de kjapt fikk voksende fanbaser slo de seg sammen i 2012, og opprettet en YouTube-kanal ved navn «Our2ndLife» aka «O2L», sammen med en rekke andre YouTube-stjerner: Connor Franta, Trevor Moran, Ricky Dillon og Sam Pottorff.

Se en vill smakesnutt fra deler av USA-turnéen deres under:


Fortsetter under

Kjekkasene måtte dessverre gi den dårlige nyheten om splittelsen to år senere, og knuste tusenvis av unge hjerter. 💔 Derimot teaset de en masse kommende prosjekter, og lite viste fansen hva som var i vente.

Knapt et halvt år senere lanserer radarparet en splitter ny kanal kalt «KianAndJc» – og gjett om responsen tok av! Der får du virkelig se YouTubes svar på Jackass! 


Fun fact: Det er en av 
YouTubes raskest voksende kanaler i dag.


Gutta er sertifiserte #BadBoys, og det er ikke uvanlig for dem å bli arrestert av rasende politimenn.


Her blir BFF og Vine-stjerne–Cameron Dallas overrasket av en politimann etter å ha gjort en challenge med duoen, der akrylmaling var innblandet: 
 


Fortsetter under

Utenom ekstreme challenger er jente-relaterte videoer noe fansen absolutt ELSKER å se på. –Hvordan få en gutt til å like deg? Hva ser gutter etter jenter? Turn Ons og Turn Offs, ++

Her er en av kanalens mest populære videoer med rundt 4 millioner visninger:

Fortsetter underTorsdag 23. juni kan du endelig oppleve guttene live og intimt på Folketeateret i Oslo!

Dette er noe du absolutt ikke vil gå glipp av. 
Ordinært billettsalg starter fredag 6. mai klokken 9:00 via Ticketmaster. Men allerede i dag kjører vi i gang et forsalg.

Billetter til forsalget er ute NÅ, finn et begrenset antall plasser her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer