Hopp til hovedinnhold

You’re in the army now, oh oh you’re in the army now..

Hola Palola!Pressets time har kommet… Skal jeg ut eller skal jeg inn? Det er playboardfest på Fuggiz i kveld, og det frister jo selvsagt veldig. Men det frister mædly med en film og en pose potetgull også. Crap.. Hva gjør jeg a?Skal hveeertfall stick to the plan og lage sweet middag i dag. Pepperbiff og fløtegratinerte poteter. NAM. Skal ut på butikken nå, og da kjøper jeg:2 stk ferdig marinerte pepperbiff1 pakke fløtegratinerte poteter1 pose peppersaus1 salathodeCherry tomaterMaisVerdens letteste å lage! Slå til du å da vel!

Nei fy søren nå så jeg på nyhetene at Status Quo kommer til Notodden i morgen! Det er favorittbandet til pappa. Vi hørte aaaalltid på det når jeg var mindre. «Whatever you want, whatever you like. Whatever you say you pay your money, you take your choice»
Har skikkelig lyst til å overraske pappa med billetter!!!!! Men jeg har seriøst ikke penger 🙁 Åh, jeg vil jeg vil! Pappan miiin.
Æsj tilbake til saken…. Jeg har tenkt på lenge at jeg må tipse dere om verden beste IS! Fy søren den er så god!! Den har Alle elementer en god i s bør inneholde. Jeg spiser to stk hver dag.Møtte denne karen på vei til jobb i dag. Synes bare det ser så sykt lættis ut med menn i dress på scooter.

I går møtte jeg noen av jentene til et par øl på Åpen Bar. Super kos! De er så kule!!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer