Hopp til hovedinnhold
Vi gleder oss grassat til tredje runde med Joe (Netflix)

Hei Netflix, her er topp 8 ønsker for You sesong 3

Alle som så You sesong 1 ble henrykt da Netflix ga grønt lys til sesong 2.

Den nyeste runden med suverene Penn Badgley som romantiske, psjuke Joe Goldberg er mørkere, morsommere og enda mer avhengighetsskapende.

730.no anmelder You sesong 2

Slutten på sesong 2 røper at det selvfølgelig kommer en sesong <3!

Det har vært flere konspirasjonsteorier om hva som skal skje, men man kan aldri være helt sikker.

Vi har dog noen forskjellige ønsker til hva som eventuelt kan skje i den kommende sesongen. Håper i alle fall at noe av det stemmer.

Saken inneholder spoilers fra sesong 3.

Topp 8 ønsker for fortsettelsen på You:

1. Joe dater influencer

Netflix, vennligst la Joe bli forelsket i en påvirker/creator (Netflix, VH1)

Selv snille, vanlige jenter blir ofte for meget for romantiske skrullefar. Men nå som Joe er på Insta, hva med å la ham bli sammen med en influencer-jente som har 25k – med personligheten til en med 2,5M? Det kan bli god kok.

2. Love er egentlig ikke klin gæren

Tenk om Love (Victoria Pedretti) lurte sin kjære Joe til å tro hun var på hans nivå, men egentlig ikke er klin gæren? Tenk om hun har store planer om å gi Joe straffen vi alle vet han fortjener.

3. Naboen blir hans neste offer og det klikker for Love

Falling in and out of love? Sesong 2 ender med cliffhanger (Netflix)

Ok, det er ganske stor sjanse for at Love er så gæren som hun utgir seg for å være. Dersom naboen blir hans neste offer, som vi så et stort hint av helt i slutten av siste episode, så klikker det litt ekstra for Love, og hun finner en enda råere hevn enn vi kunne anta i forrige punkt?

4. Ellie og Forty lager film sammen

17 år gamle Jenna Ortega som den unge håpfulle filmskaperen Ellie Alves, James Scully som den litt eldre, men akk så håpfulle filmskaperen Forty Quinn (Netflix)

De to som sitter igjen som tilsynelatende NESTEN normale i You er Ellie og Forty. La oss si at sistnevnte sjukt nok ikke er død lell. (Rarere TV-serieting har skjedd?) Det hadde da vært nydelig om de fullfører filmprosjektet sitt, og at hun i tillegg redder Forty og gjør ham til et bedre menneske. I alle fall litt.

5. Ellie skjønner hva som skjedde med storesøsteren Delilah?

R.I.P. Delilah Alves – spilt av Carmela Zumbado (Netflix)

Det er synd vi ikke kan håpe på at Candace eller Delilah får vist verden hvordan Joe egentlig er – så hva om Ellie skjønner greia? Hun hadde tross alt en rå, gravende journalistsøster og hun er selv relativt skarp. Hun må lure på hva som egentlig skjedde med Delilah – og kanskje hun finner ut noe om Candace i samme slengen?

6. Naboen er Joes verste mareritt

Nabodama er ikke Joes nye flamme lell? (Netflix)

En av de mange konspirasjonsteoriene på internettet er at naboen vi så i siste episode kan ha vært moren til Joe. Hæ??? Hvis naboen ikke er moren, kanskje det er et annet, ukjent familiemedlem som også er klin gæren. Det kan bli en eneste stor drakamp i hvem som er jævligst.

7. Foreldrene til Love prøver å bruke sin korrupte makt på å redde Love og Joe, men det slår tilbake på alle

Forferdelige foreldre (Netflix)

Foreldrene til Love og Forty finner ut litt av hvert, og starter en heidundrandes prosess for å redde datteren og mannen hennes. Slik som de pleier; med pengene sine. Dessverre blir det for mye både for dem og teamet rundt, og det slår tilbake på alle sammen og Love og Joe er i ferd med å bli avslørt.

8. Joe junior: En ny demon kommer til verdenen

Barnet til Joe og Love får en sajko spinoff-serie? llustrasjonsbildet er fra filmen Omen II om Satans sønn Damien (Netflix, 20th Century Fox)

Man skal kanskje tro at ingen barn blir født slemme, osv. Men tenk om barnet Love føder arver det meste av foreldrenes sjuke oppfattelse av verden? Eller i alle fall blir som dem etter et par år med absurd oppvekst. Eplet faller ikke så langt fra stammen, og selv om vi vil at Joe skal stoppes snarest, hadde det vært litt gøy å se hva som kan skje om en hel familie får holde på. Kanskje blir de en trio som samarbeider om å oppnå den perfekte kjærligheten, koste hva det koste vil.

You er laget av Greg Berlanti og Sera Gamble. Netflix slipper sesong 3 i 2021. Datoen annonseres snart.

Se også: Joe (Penn Badgley) skal bli pappa!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer