– Wyclef som president? Hell no!

8. aug 2010 kl. 00:00

Til tider obsternasige Sean Penn får ofte tyn, men ifølge THR klapper selv kjeftesmellen Spike Lee skuespilleren på skulderen for hans innsats på Haiti.

I kjølvannet av jordskjelvet i januar, hvor 230.000 ble drept, 300.000 ble skadet og 1 million ble hjemløse, etablerte Penn en leir for 50.000 mennesker i Pétionville, hvor han selv er basert. – Sean Penn bor ikke lenger i USA, sier Spike Lee.

– Dette er livet hans nå, å forsøke å få dette landet tilbake på føttene. Jeg må rose ham for det. Han lever ikke i et palass, han bor i et telt. Jeg vet, fordi jeg sov tre netter der. Det er et telt-telt. Han har gjort nok over lang nok tid til å snakke om Haiti.

Og snakke gjør han: Sean Penn støtter ikke Wyclef Jeans forsøk på å bli president på Haiti.

– Jeg synes det er veldig mistenkelig, rett og slett fordi han som ambassadør har vært mer eller mindre stille. For oss på Haiti har han ikke vært tilstede (i løpet av det siste halvåret).

– Jeg vil se noen som virkelig er villig til å ofre alt for landet sitt, ikke en som jeg personlig så i et vulgært følge med biler for å vise frem velstand i Haiti, som jeg følte ble en veldig upassende demonstrasjon, sier Penn til Se Wyclef gråte over anklagene om pengefusk

(Vi tror på Clef.)