Hopp til hovedinnhold

WOW: Se Florence + the Machine x Drake & Rihanna

UNDERDRIVELSE-ALARM: FLORENCE WELCH SYNGER HELT OKÅ (BBC RADIO1)

Gil Scott-Herons «I’ll Take Care of You» fra fjorårets post-humøse album I’m New Here var i utgangspunktet en nydelig låt, og ble desto bedre da superflinkisen Jamie xx ga den en overhaling på det fantastiske remixalbumet We’re New Here som droppet i vår. Basert på Jamies remix kokte Drake og Ri opp råflotte «Take Care», som mongoflinke Florence and The Machine så covret i formiddag under et sekslåters livesett for britiske BBC Radio 1. 

Et så godt liv kan en låt altså få. Sjukehus.co.uk @ stemmen til fantastiske Florence Welch:

Under dagens minikonsert fortalte den 25 år gamle Londonjenta at hun og Young Money-rapperen lenge har prøvd å komme seg i studio sammen, men at forrige forsøk endte med at de havnet på krukka. 
 
– Vi er så busy begge to at det alltid bare koker bort når vi prøver å planlegge noe. Men jeg elsker Drake og håper at vi klarer å lande den låta snart…. Uten å havne på fylla. 

Jamie xx (som også er med i supergruppa The xx) er vaskekte megaflinkis. Et av cirka en fantasillion eksempler på dette er hans remix av Radioheads «Bloom» under, fra bandets remixalbum TKOL RMX 1234567 som droppet i forrige måned:


Se også: Yay! Masse (velfortjent) ære til supre The xx!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer