Wow… Madcon feat. Rick Ross & Snoop Dogg

3. jul 2013 kl. 00:00
12. AUGUST, Y'ALL (ICON/SONY) 

12. AUGUST, Y’ALL (ICON/SONY) 

Madcon er nå i høy rotasjon i mange land med sitt Kelly Rowland-yolo-anthem, men nå kan 730 røpe at Oslo-duoen også har jobbet med flere internasjonale stjerner på sitt nye album ICON:

Rick Ross, Snoop Dogg og Estelle, de fremadstormende amerikanske artistene Stori, samt produsent-big dogs som Stargate og Paul Oakenfold.

Gutta forteller at de naturligvis er oppspilte over laget sitt.

– Det jo selvfølgelig helt vilt å få stå ved siden av flere av de vi i så mange år har sett opp til, sier Yosef til 730.

– Endel av disse er jo blant de største i verden, og det er det for en grunn, de løfter jo faen meg alt de er med på! Og alle disse som er med, har blitt med fordi de har digga det, og det i seg selv er en stor anerkjennelse!

Fortsetter nedenfor.

TO BOSSER SOM BACKER MADCON (UNIVERSAL)

Snoop er størst, men spesielt i hip-hop-verdenen er det EKSTREMT breialt for to norske karer å teame opp med Rick Ross, en av de tyngste (på flere måter) og mest relevante gutta i gamet. Hvor stas er det å ha «M-M-Maybach Music» på låten sin?

– Hver gang vi reiser med buss så lager DJ’en vår en ny mixtape, og Rozay er en av de vi kan bumpe i bussen og totalt klikke… som om det skulle vært ONYX på 90-tallet, sier Tshawe til 730.

– Tenk deg’a, nå kan vi gjøre det samme, bare at…. det er VÅR fuckings låt! Med andre ord: Ja, STAS!

Er det litt digg å tenke på at dere nå nesten kan gjøre hva dere vil i Miami, siden dere er kompis med Rozay?

– Vel, vi håper han tar telefonen når vi ringer da, for vi kan vel neppe bruke låta som leg.

Planlegger dere en breial video?

– Hvertfall så breial at bamsen skal være i den!

Madcon-låten med Rick Ross heter «Bottles», mens Snoop-bidraget er på «Is You With Me». Begge produsert av norske Element («Beggin’», «Glow») Se opp for låt- og videopremiere hos 730.no. Madcon slipper albumet ICON 12. august.
 
Se også: – Utrolig å spille inn video med en av Destiny’s tre døtre!