Hopp til hovedinnhold
(AKAM1K3)

Wow… Kanye West med Cashmere Cat & Sia – Wolves

(AKAM1K3)

Rydd forsidene: Norske gjettet/håpet for en stund siden.) 

Låten «Wolves», som debuterte under New York Fashion Week i natt, er angivelig det første sporet på Yes kommende plate, og gjestes av både Sia og den kjekke rapperen Vic Mensa. (Som spilte på Slottsfjell i fjor.)«KIMYE» & RI PÅ NEW YORK FASHION WEEK I NATT (INSTAGRAM)


Om Magnus krediteres som featuring-artist (som han ble på Ariana Grandes album) er langt fra sikkert, men SUPERSTAS er det jo uansett. Herregud så gøy.  


Cashy delte nettopp de gode nyhetene via Twitter:


Videoklipp fra Kanyes Adidas-fashionshow hvor låten først ble spilt av fjernes fort som fy, men vi fant en snutt via Soundcloud. 


Låten er Ye på sitt særeste; dette er ingen blid radiolåt. Samtidsmusikk? Superstas lell.

Hør Kanye West feat. Sia og Vic Mensa, produsert av Cashmere Cat og Sinjin Hawke

OPPDATERT: Her med bedre lyd via Adidas Originals x Kanye West-kolleksjonen Yeezy. Snutten bekrefter at låten er åpningssporet på Kanyes kommende album. Kanskje katten har med flere låter?

Fun fact: Magnus har tidligere sagt at han ikke skal klippe seg før han gjør musikk med Kanye. Vi vil gjerne se video av Halden-gutten hos frisøren. 


Cashmere Cat gjør sin eneste norske festivalgig i sommer på suverene Slottsfjell
i Tønsberg, og spiller med norske Drippin og Hasta på Vulkan i Oslo 24. april. Sistnevnte er en 17-åring fra Porsgrunn som er aktuell med EP’en Floral.

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer