Hopp til hovedinnhold
christian bale gorr the god butcher thor love and thunder mcu marvel russel crowe zeus
Christian Bale ser bad-ass ut som Gorr the God Butcher (Marvel/Disney)

Thor: Love and Thunder – se Christian Bale i ny trailer!

Thor: Love and Thunder fortsetter lanseringen.

Oppdatert 21. juni: Ny teaser! Se Thor holde en motiverende tale nedenfor lol.

OPPDATERT 24. mai: I dag kom den fulle traileren, og i sniktitten får vi endelig se Oscar-vinneren Christian Bale i rollen som fæle Gorr the God Butcher. HAN SER GANSKE JÆVLIG UT. Vi får også et glimt av «Norge» med havnen full av cruiseskip. Thor – det første Avengers-medlemmet til å få sin fjerde solofilm – har lagt seg i hardtrening, og får et overraskende gjensyn med sin kjære eks Jane.

Utenom Chris Bale som gudeslakteren har Taika Waititi også fått med Oscar-vinneren Russell Crowe som Zeus; gudenes konge og gud for himmelen og torden ifølge gresk mytologi. Kommer Gorr til å slakte Zeus?

Nedenfor er den kliss nye traileren til MCU-komedien Thor: Love and Thunder med Chris Hemsworth og (også Oscar-vinner) Natalie Portman.

– He went from dad bod to god bod…

Under er den opprinnelige saken med teaseren.

Endelig gir Taika Waititi oss noen glimt fra den fjerde Thor-filmen. Stjerneregissøren tok sin tid. Blockbuster-superhelt-komedien har premiere allerede i juli, og vi har ikke en gang fått en teaser. Før i dag. Dette er trolig fordi Disney vil la Doctor Strange in the Multiverse of Madness få kose seg med hypen i fred før premieren. I tillegg er det trolig deler av Thor: Love and Thunder som ikke kan vises før etter at folk har sett Doc Strange-filmen.

Handlingen fortsetter i kjølvannet av Avengers: Endgame hvor Thor Odinson forlater jorden med Guardians of the Galaxy etter fallet til kongedømmet hans Asgard.

Utenom Chris Hemsworth får vi se Natalie Portman som Thors ekskjæreste Jane Foster…

Alias nye Thor!

Akkurat som i Jason Aaron-tegneseriene som Taika har basert filmen på.

I snutten rocker Thor sin originale old-school-drakt.

Se første teaser for Thor: Love and Thunder nedenfor.

MCU x Guns ‘N Roses? Ja, vi får høre klassikeren «Sweet Child ‘O Mine».

En vi ikke får se her er Oscar-vinneren Christian Bale, som debuterer MCU i rollen som superskurken Gorr the God Butcher.

Målet til Gorr er utryddelse av gudene. Jamfør etternavnet God Butcher. Noe som gjør Thors pensjonisttilværelse vanskelig.

Thor Love and Thunder Christian Bale superskurk Gorr the God Butcher

Christian Bale på premieren til Ford v Ferrari i Hollywood november 2019 (Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Vi må få se Gorr ta rotta på et par guder. Blir det noen av de egypitske gudene fra MCU-serien Moon Knight?

En annen Oscar-vinner som gjør sin MCU-debut er Russell Crowe, som spiller Zeus.

I gresk mytologi er han gudenes konge og gud for himmelen og torden.

Christian Bale superskurk Gorr the God Butcher Thor Love and Thunder russel crowe zeus

Tegning av Zeus fra Thor: Love and Thunder som spilles av Russell Crowe (Marvel/Disney)

Hvor mye kommer vil til å se Russel Crowe. 10 min?

(Klarer Kevin Feige snart å få med Leonardo DiCaprio i MCU?)

For å bekjempe trusselen får Thor hjelp av kong Valkyrie, Korg og Jane Foster  som – til Thors overraskelse – på uforklarlig vis bruker sin magiske hammer, Mjolnir, som den mektige Thor. Tessa Thompson spiller igjen Valkyrie alias Brunnhilde. Ifølge Kevin Feige skal de denne gangen ikke gå rundt grøten når det kommer til legningen til karakteren hennes.

(Taika Waititi er sammen med Rita Ora, og på settet koste de seg også med Tessa Thompson.)

Regissøren gjentar rollen sin som den joviale Kronan-gladiatoren Korg, mens Jeff Goldblum dukker igjen opp som Grandmaster.

Natalie ville egentlig ikke være med, fordi hun er så misfornøyd med Alan Taylor-regisserte Thor: The Dark World. Sammen med Eternals er dette MCU-filmen med dårligst anmeldelser. Men Taika klarte altså å overtale henne. Han laget tross alt Thor: Ragnarok, som er i topp 5 når det kommer til de best mottatte av de snart 30 MCU-filmene.

(De andre i Marvel Cinematic Universe topp 5 basert på anmeldelser er Iron Man, Spider-Man: No Way Home, Avengers: Endgame og Black Panther.)

Stakkars Angelina Jolie & co: Se responsen på Eternals

Den nyzealandske filmskaperen har skrevet Thor: Kjærlighet og torden sammen med Jennifer Kaytin Robinson. Hun har skrevet, regissert og produsert den kommende, mørke Netflix-komedien Strangers med Camila Mendes (Riverdale) og Maya Hawke (Stranger Things).

Chris Hemsworth er snart også klar med Extraction 2. Regissert av MCU-duoen Russo Brothers (Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame).

Har du noen gamle tegneserier i kjelleren? De kan være mye verdt: Dette Marvel-bladet ble solgt på auksjon for 21,2 millioner

Nyeste saker fra 730.no

Les mer