Hopp til hovedinnhold
Emma Steinbakken til Oslo Spektrum 2 mars 2024 konsert
Livet fortsetter å smile for Emma Steinbakken (Instagram/emmasteinbakken)

Emma Steinbakken til Oslo Spektrum: – Det føles helt vilt

Til neste år står Emma Steinbakken på scenen i Oslo Spektrum.

2023 har vært ganske så flott for Emma Steinbakken (født i 03) så langt i år – både karrieremessig og på kjærlighetsfronten.

Allerede nå virker det heller ikke som om 2024 kommer til å bli noe mindre bra.

Til neste år står nemlig Emma Steinbakken på scenen i Oslo Spektrum.

Sertifisert queen 👑 (Instagram/emmasteinbakken)

Lørdag 2. mars 2024 spiller 20-åringen sin første konsert i arenaen som kan romme ca. 11 500 mennesker. Etter det 730.no har kjennskap til er Emma også den yngste norske kvinnelige artisten som gjør dette. Britney Spears er så langt den yngste artisten som har hatt sin egen konsert i Oslo Spektrum da hun var 19 år i 2000.

Konserten kommer etter et fantastisk halvår for artisten, som virkelig gjorde stor suksess med sine covre fra Hver gang vi møtes. Emmas versjoner av både «Floden» av Bjørn Eidsvåg og «Delilah» av Isah, gikk til topps på listene og har i skrivende stund opparbeidet seg over 21 og 11 millioner streams på Spotify.

Etter suksessen med TV 2-programmet har Jessheim-jenta riktignok også minnet oss på hvor nydelig hennes egne låter er med singel-slipp som «Parents», «Home» og senest «Used to love you».

Vi krysser fingrene for at vi får høre dem alle når 20-åringen entrer scenen i mars til neste år.

I anledning annonseringen tar 730.no en prat med Emma Steinbakken om den gjeve nyheten.

Emma Steinbakken Oslo Spektrum
(Instagram/emmasteinbakken)

Hei Emma! Så sykt gøy at du skal spille i Oslo Spektrum! Hvordan føles det?

– Det føles helt vilt. Jeg har alltid drømt om å spille der. Sjukt at vi nå skal gjøre det!!

Hva betyr det for deg?

– Masse! Jeg føler meg så heldig som har så mange som hører på musikken min og ikke minst vil se oss spille live. Det er sjukt stas å få gjøre dette med de fineste folka jeg vet, bandet mitt!

Vi hører rykter om at du potensielt er den yngste norske kvinnen som skal spille Oslo Spektrum noensinne, hva tenker du om det?

– Det er jo veldig kult, og så klart noe jeg er stolt over – uten at det er noen konkurranse.

Det er jo ennå en stund til, men kjenner du på litt nerver når du tenker på det?

Eller er det mest glede?

– 100% nerver. Det er på ingen måte noen selvfølge at vi skal spille i Oslo Spektrum nå, så jeg føler at vi er ganske vågale. Men det er jo veldig gøy. Jeg fant ut at det verste som kan skje ikke er så ille. Lever bare en gang osv.

Du har jo imponert stort i år med alt ifra Hver gang vi møtes, og nå annonserer du Oslo Spektrum. Hva blir det neste? Er det noe som kan overgå dette?

– Jeg har hatt et veldig pent år. Det skal et mirakel til for at det fortsetter sånn her i evig tid. Å kunne gjøre dette nå er stort, men om vi har muligheten til å gjøre det samme på et senere tidspunkt syns jeg også det er veldig stort. Det neste blir vel bare å fortsette og skrive musikk og spille konserter.

Mulig det er litt i det tidligste laget å spørre, men hva kan publikum forvente?

– Det blir et helt nytt show, kanskje noen venner på besøk og låter de forhåpentligvis har hørt. Vi har ikke planer om å spare masse penger på det prosjektet her. Hehe.

Det er bare å begynne å glede seg, folkens. Det gjør vi!

Se også: Disse artistene må du få med deg i sommer ☀️

Nyeste saker fra 730.no

Les mer