#WIN! Vi flyr deg til Fifth Harmony

21. mai 2016 kl. 00:00
5 X BO$$ (SONY) 

5 X BO$$ (SONY) 

Oppdatert fredag 20. mai: Konkurransereglene er endret, se korrigering lenger nede i saken. 

27. mai slipper Fifth Harmony endelig albumet 7/27, oppkalt etter datoen de amerikanske X-Factor-talentene opprettet popgruppen <333 (27. juli 2012.) I samarbeid med generøse Sony Music inviterer vi også denne uken til en unik opplevelse for noen av 730s lesere. 

På selveste releasedagen holder Fifth Harmony en lukket og intim slippfest på hemmelig sted i London. Der vil jentene selvsagt være til stede, og flere overraskelser er i vente. Med seg i bagasjen har 5H blant annet «Work from Home», pop-bangeren fra 2016 som er deres største amerikanske hit til nå. (Topp 5 på Billboard Hot 100.) Kvintettens seneste singel «Write on Me» er signert Kygo og Stargate, og viser en tropisk side av jentegruppen. 

Fortsetter under


Vil du være med Sony og 730 på tur? Vi flyr deg + en venn til og fra London 27.-28. mai. 

Slik deltar du: 

Legg ut et bilde av deg og den du vil ha med deg dersom du vinner.
 Bruk hashtaggene #5HNorway og #730no + tag @sonymusicnorway og @730no! 

Viktig oppdatering: Har du deltatt med de forrige konkurransereglene er du fortsatt med i trekningen, og du har like stor sjanse for å vinne. Lykke til! 

Konkurranseregler: 

Aldersgrense 18 år. Du kan delta fra hvor som helst i Norge, bare fortell oss hvilken flyplass du bor nærmest. Sony Music dekker flybilletter og én natt på hotell for to personer, men ikke reise til og fra flyplass eller mat- og lommepenger. Instagram-profilen din må være åpen for at vi skal se innlegget. Du kan delta flere ganger, men ikke spam oss med 100 identiske innlegg. Vinneren kåres og kontaktes via Instagram mandag 23. mai. Lykke til <333

Se også: Vi ringte Fifth Harmony <333