#WIN! Tor på torsdag

13. sep 2011 kl. 00:00
(UNITED INTERNATIONAL PICTURES/PARAMOUNT)
(UNITED INTERNATIONAL PICTURES/PARAMOUNT)


Det er vrient å gjøre om Marvels semiobskure superhelt Thor til spillefilm, men den alternative tolkningen av Skandinavias hammergud ble en kommersiell suksess. Til og med endel filmeksperter gav Kenneth Branagh-actioneventyret terningkast high five, som for eksempel P3s Filmpolitiet.

– Filmen er storslått, pompøs og prangende, men har heldigvis en passe dose avvæpnende humor, som gjør dette til storartet underholdning!

Thor slippes på video på torsdag, en dag som har vært gjenstand for mye overtro. Fun fact: På 1960-tallet var det normalt å tro at de som gikk i grønt på torsdager var homser.
 
Se også: The Avengers: Kortfilmen

Vi har fått en sexy bunke Thor-DVD/Blu-ray’er med mye ekstramateriale, som vi deler ut til noen av dem som kan fortelle oss hva en av de sleipeste norrøne gudene heter. Tips: Han er med i filmen. Mail post@730.no med «Hammertime!» som tittel. Husk å fortelle oss din adresse og hva du ønsker å vinne.

Fortsetter nedenfor traileren.

Utenom Chris Hemsworth som Thor, får vi også se Tom Hiddleston, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgård, Kat Dennings og musikkvideoaktuelle Idris Elba. Thor 2 skal få premiere sommeren 2013, med irske Brian Kirk som regissør. På CV-en har han seriene Boardwalk Empire, Dexter, The Tudors, Game of Thrones og Idris Elbas Luther.
 
Se også: Snøhvit vs. snøhvit: Første titt