Hopp til hovedinnhold

#WIN! Super-DJ P̶a̶r̶i̶s̶ ̶H̶i̶l̶t̶o̶n̶ på Norgesbesøk

KARIZMA ALIAS KAYTRONIK (KAYTRONIK)

Det
fjases og mases mye om DJs om dagen, X-Factor-nøttepetter Simon Cowell planlegger DJ-Idol, YouTube-sensasjoner (Madeon, *kremt*) dukker opp i hytt og pine, og store deler av den en gang så eksklusive bransjen oser av selvbruningskrem, forhåndsprogrammerte laptops, juks og fanteri (Steve Angello – du lurer ingen, sry).
 
For ikke å snakke om sjefsskrulla sjøl
 
I enkelte tilfeller kan det framstå cirka like kult å være DJ som det er å plaske drita rundt i bassenget på Paradise Hotel.
MEN: Til tross for ihjelsteking og fistpumps på en David Beckham-hårreisende, harry klubb nær deg, er det gudskjelov fortsatt noen musikkhoder der ute som holder det nede for alle som synes at gåsehud >>> museører. En av disse er Baltimore-helten Kari5ma Karizma, en fyr som så inni [email protected]#vete lever opp til aliaset sitt uten å lene seg på klovnete gimmicks. Far tyr heller til en særegen og drøyt dansbar musikkselection, crispy
trommer, kløktige edits og kreativ arrangering (for hvem sier at house må
være 4×4 – eller ha basstrommer i det hele tatt?). 
 
Wait, no takeoff? Joda, men på hakket mer sjelfullt vis, da vøtt. Heia DJs som jobber for lønna:

Takket være de kvalitetsbevisste go’guttene i Kids Love Bass og Sunkissed-hunken Nico Coltsfoot (alias vertskap og resident DJs via det ukentlige klubbkonseptet Retro), kan du oppleve denne lekre legenden live førstkommende torsdag (19. juli) på Jaeger i Oslo. 730 hooker deg + 1 venn opp med adgang til moroa, så framst du svarer riktig på dette:
 
Hvem eller hva reddet New Wave/R&B-gruppa Indeeps liv via deres 1982-smash «Last Night A xxxx Saved My Life»?
 
1. En B.J. 
2. En D.J. 
3. En vajayjay.
 
Send ditt svar merket «Karizma» til [email protected]!
 
NB: Redd for kred? Fortvil ei, det vanker nok fort noen svisker også, som fars idiotisk dansbare Pharrell Williams’ «Frontin’»-remix:
 

 
#Sees!
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer