Hopp til hovedinnhold
HEIIIII TREVOR (COMEDY CENTRAL)

#WIN! Se Sør-Afrikas komikerstjerne denne uken

HEIIIII TREVOR (COMEDY CENTRAL)

Vinn billetter nederst i saken! Men først… Bli litt bedre kjent med Trevor Noah.

Vinneren er nå trukket, gratulerer til Ragnhild + 1! 

I vinter var vi så heldig at vi fikk se The Daily Show i New York sammen med Comedy Central Norge. Det satiriske late night-showet ble tidligere ledet av Jon Stewart, men i slutten av september tok sør-afrikanske Trevor Noah over sjefsstolen.

Dagen før «vår» sending hadde Trevor Noah tatt seg en velfortjent fridag. Ikke fordi han hadde lyst, men fordi blindtarmen sprakk kvelden før, og han måtte hasteopereres for å ikke dø av skadene. Etter én dag var han likevel tilbake hos The Daily Show, og til tross for tydelige smerter var han helproff. To måneder inn i jobben spilte Trevor inn hele programmet uten én tabbe, og trengte aldri å ta nye takes. 

Det skader ikke heller at han er suuupercute (#hvisdetlovåsi), og svarte helt nydelig på spørsmål fra publikum før innspillingen startet. Nevnte vi at han har verdens vakreste smilehull? 


Her er The Daily Show-debuten hans: 
Den relativt ukjente komikeren har på rekordtid blitt hjemlandets største stand up-komiker, og var den første til å sette opp et stort soloshow i Sør-Afrika. (The Daywalker i 2009). Noe som fikk mange lokale komiker-veteraner til å rynke på nesen, de mente nemlig at han var langt fra erfaren nok etter bare to år på scenen, og at at han ikke respekterte faget og sine forgjengere.

Etter å ha bergtatt Sør-Afrika flyttet han til Los Angeles, og etter bare noen år fikk han altså en av landets aller største TV-jobber. 

Sjekk gjerne ut dokumentaren You Laugh But It’s True hos Netflix – der får man et ordentlig innblikk i Trevor Noahs reise fra fattig Johannesburg-gutt til USAs nye stjerne. 

Fortsetter under traileren

32-åringen vokste opp i trange kår i Soweto, og med en svart mor og hvit far under apartheid var han et ulovlig barn.

Trevor hadde lysere hud enn alle andre, og skilte seg ut fra både søsken og resten av nabolaget. Den sveitsiske faren kunne ikke bo med resten av familien, og flyttet etterhvert hjem til Europa. Lille Trevor ble derfor oppdradd av moren og bestemoren, som begge snakker varmt om sin store sønn i den nevnte dokumentaren. 

Torsdag 2. juni gjør Trevor Noah sitt aller første stand up-show i Norge. Opptredenen solgte ut så kjapt at Acomic Soul la ut et nytt arrangement klokken 22 samme kveld, og det er fortsatt noen billetter igjen


Vil du vinne to billetter til Folketeatret?

Send en mail til janne@730.no sporenstreks og fortell (kort) hvorfor du vil vinne. Vi trekker en vinner torsdag morgen. Det er fri aldersgrense. Lykke til! 

Se også: Trevor Noah var (som vanlig) kjekk på årets Met Gala

Nyeste saker fra 730.no

Les mer