Hopp til hovedinnhold
DRIPPIN! (ØYSTEIN GRUTLE HAARA)

#WIN! Se fem fine fyrer live i Oslo denne helgen

DRIPPIN! (ØYSTEIN GRUTLE HAARA)

Førstkommende fredag spiller One Direction på Ullevaal Stadion, men er ikke britiske boyband heeelt din greie bør du heller vurdere å ta turen til Rockefeller samme kveld. (Eller begge deler! Festen starter først kl. 22.) 

Tina Marie Borgholt fra Radio Nova-programmet
Pils & Plater lager nemlig klubb-kvelden for alle som setter pris på elektronisk musikk.
Idéen kom etter «musikkveteranenes» Kygo-krangling, og på festen viser hun frem noen av Norges fremste elektroniske artister. Fordi hun er drittlei maset. 

 – Jeg føler at folk tar seg for mange friheter til å kritisere andres musikksmak eller at artister forbeholder seg rettet til å stemple andre musikere. Hvem er du til å fortelle meg at housemusikk, EDM eller reggae er dritt liksom? Det er faen meg ikke opp til deg å avgjøre det. Jeg hater reggae, men folk må få lov til å like det uten at jeg skal komme med noe pekefinger. Dette bunner ut i en subjektiv mening og smak.

Fortsetter under


HASTA KOMMER (FACEBOOK)

Kvelden blir den første av flere samarbeid mellom Borgholt og Rockefeller, og hun har denne gangen invitert både veteraner og de berømte «unge og lovende».

– Denne kvelden blir det en knippe av to generasjoner der vi på den ene siden har de unge elektronika-artistene som Hasta, Funkin’ Matt og Drippin. På den andre siden kommer Vinny Villbass og Olle Abstract som har hatt en annen tilnærming til musikken og musikkformidling. Det er ganske morsomt å tenkte på at disse to DJ-traverne har hatt en fartstid på Oslos uteliv som har vart lenger enn Hasta (18, red anm.) har levd.

– Poenget er at dette er kvelden du, jeg og DJene møtes til en bunnsolid festkveld der hjertet for bass, dansing og god musikk blir temaet. Der forståelsen for god musikk er åpenhet og en god tilnærming til alt fra chill, dubstep, house og techno. Så fest blir det på Rockefeller fram til 03:00!


Vi ba programlederen og radioprodusenten om å gi én god grunn til å se hver av artistene. Se hvorfor du bør ta turen på fredag ifølge Tina Marie Borgholt: 

Se Hasta fordi 730 omtaler han som: «En av de artistene vi håper å slippe å skrive «norske» foran om et år eller to».

Se Funkin’ Matt fordi du garantert har danset grandiost, alene i stuen til hans siste låt «Elephant» som har hatt stor rotasjon på radio.

Se Drippin fordi det kommer til å slå deg i trynet med en wow-faktor som vil utvide musikkhorisonten din. Se Vinny Villbass fordi han har bodd i New York litt for lenge og er akkurat tilbake i Oslo, klar for å skru opp house-barometret med en kul caps på.
Se Olle Abstract fordi han er en av Norges fremste DJer og fordi det er OLLE ABSTRACT! ! !

Lyst til å være med helt gratis?

Vi deler ut 2 x 2 billetter. Send en mail til [email protected] merket «Hurra!» hvor du forteller hvem av de 5 artistene du gleder deg mest til, så trekker vi to vinnere i morgen. (Torsdag.) 
Lykke til! PS: 18 års aldersgrense. Sjekk ut og meld deg på Facebook-eventet her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer